Egyéb kategória

„Hallod, kicsi… azért a VOUS szerkesztősége nem a Playboy-villa” – egy szürreális interjú Czerman Danival

Júniusban ünnepelünk: 1 éves a VOUS! Ebből az alkalomból meglepetés-interjúsorozattal készültünk, amelyben végre mi, VOUS-lányok elárulunk magunkról ezt-azt. A karácsonyi ajándékozások mintájára mindannyiunk neve felkerült egy cetlire, és mindannyian húztunk valakit, akivel kicsit elbeszélgettünk.

vous - 2016.06.10.
„Hallod, kicsi… azért a VOUS szerkesztősége nem a Playboy-villa” – egy szürreális interjú Czerman Danival

Igen, húztunk. Most elmondhatnám a karácsonyi bulin tartott beszédemet, amit akkor mondtam el, mielőtt megajándékoztam volna a kihúzott személyt: „Nem is húzhattam volna jobb embert.”

Ugyanis csakúgy, mint karácsonykor, most is Czerman Danit húztam, a szerkesztőség egyetlen fiútagját. Abban a pillanatban, amikor másodjára is kihúztam Danit, elmondhatatlanul megörültem. Aztán már nem annyira. Nehéz egy olyan személyt meginterjúvolni, akivel a munkakapcsolaton túllépve baráti a viszony. A reggeli és/vagy esti mindent megbeszélős chatelések, kólázások után furcsa volt leülni vele egy „komoly” interjúra.

A beszélgetést természetesen végigröhögtük, kicsit sem hasonlított egy interjús szituációra. De eltöltöttünk egy vigyorral teli 10 percet, aminek az eredményét most ti is olvashatjátok.

Kiskirálynak érzed magad ennyi lány között? Miért jó csajokkal dolgozni, és mit szeretsz benne a legkevésbé?

Azért a VOUS szerkesztősége nem a Playboy-villa. (KÖSZI, DANI! – A VOUS szerk.) És sajnos én sem vagyok Hugh Hefner. Ha királynak is érezném magam, sosem mutatnám ki – még ha nagyon biztos is vagyok magamban, kívül akkor is próbálok szerény maradni. Arra, hogy miért és miért nem szeretek lányokkal dolgozni, ugyanaz a válasz: a félelem. Félek, hogy valamit elrontok, kicsúszok egy határidőből, és elkezdenek közösen utálni ezért a lányok. Ez ugyanakkor jó motiváció is a pontosságra. Tulajdonképpen rettegésben élek…

Dani VOUS-élményei:

2015 szeptemberétől a csapat tagja, a szerkesztőség egyetlen fiútagja

Legjobb élmény, a szerkesztőnkkel, Nórival közösen készített H&M videós anyaga, ami után a két kereskedelmi tévében is szerepeltek

Kedvenc cikke szintén a H&M-anyag

Dani pár hónapig álnéven írt, így az eddigi legnehezebb kihívásának azt tartja, hogy ki kellett választania egy random nevet

A kis Dani mi szeretett volna lenni, ha felnő? Mi az álommeló?

Régen kukás akartam lenni. Kiskoromban úgy gondoltam, király lehet egész nap egy teherautó hátulján lógva járni a várost. Aztán teltek-múltak az évek, és rájöttem, hogy nem az. Azóta sokkal szívesebben lennék szigetgondnok Ausztráliában vagy főállású vombatölelgető Tasmániában. Persze ezek szigorúan csak a VOUS után jönnek.

Forrás:
Kerepeczki Anna

Szerinted mitől lesz valaki vérbeli VOUS-lány? (Mit jelent az, hogy VOUS-lány?)

Attól, hogy VOUS-t olvas (vagy ír), lány, sokat nevet, az aurája pedig rózsaszínben pulzál.

Voltak a suliban azok a lányok, akik mosolyogva adták oda a matekházijukat óra előtt, hogy lemásolhassuk, és nem kértek cserébe semmit. Na, nem mintha tudtam volna adni bármit is… Ilyen egy VOUS-lány. Egyszerűen jó arc.

Kaptál már negatív megjegyezést arra, hogy egy női portálnál dolgozol?

A barátaim között van üzletkötő, fociedző, redőnyös és tanár is. Nyilván szoktuk szívni egymás vérét ezzel-azzal, de sosem gondoljuk komolyan. Ha valaki ilyenkor betalál a VOUS-val, nagyon egyszerű választ adok rá: „Hallod, kicsi! Velem egy nap alatt több lány áll szóba, mint amennyi veled egész életedben fog.” Ezzel nemigen tudnak vitázni.

Forrás:
Kerepeczki Anna

Kiscica vagy kiskutya? Miért?

Bár a kutyákat tartják okosabbnak, mégis a macskák azok, akiknek egy fűszálat sem kell keresztbe tenniük, mégis mindent alájuk tolnak. Tökélyre fejlesztették az ingyenélést. Csak tanulhatunk tőlük.

Ajánlott cikkek