Egyéb kategória

7 profi tipp, hogy tökéletes esküvői fotók készülhessenek rólatok

Mire figyeljetek a fotósotok kiválasztásánál? Milyen tippeket, trükköket alkalmaz egy esküvői fotós? Milyen fontos kérdéseket tegyetek fel neki még a megállapodásotok előtt? Zelnik Péter Zénó fotós segített tisztázni ezeket a kérdéseket.

vous - 2016.06.10.
7 profi tipp, hogy tökéletes esküvői fotók készülhessenek rólatok

1. Lehetőleg ne ismerőst vagy rokont válasszatok az esemény fotósának!

Főleg akkor, ha csak hobbi szinten műveli ezt a dolgot. Hiába rokonod vagy jó barátod, ismerősöd a fotós, hidd el, az a tapasztalat, hogy ez szinte soha nem jó ötlet. Hogy miért? Ő nem tud majd ugyanúgy veletek bulizni, ha végig figyelnie kell, illetve ha nem sikerül jól a végeredmény, akkor akár a kapcsolat is rámehet erre. Arról nem is beszélve, hogy számonkérni egy családtagot vagy barátot nagyon kellemetlen… – mondja Zelnik Péter. Egy esküvő fotózása kőkemény munka, hiszen folyamatos figyelmet igényel: a fotós nem ülhet le 2 percenként iszogatni valakivel, neki minden nagy pillanatnál ott kell lennie! Ráadásul táncoló, pörgő embereket hangulatfényben fotózni csak profi felszereléssel lehet – ehhez tényleg kell olyan, aki ért hozzá!

A további 6 tippért kattintsatok IDE a cikk folytatásához!

JOY & VOUS

A JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek