Egyéb kategória

Bosszantó kérdések, amiket soha ne tegyetek fel a manikűrösötöknek

Az ápolt kéz és egy szép manikűr sokat jelent egy nőnek. Valószínűleg ti is sokszor jártok géllakkot vagy műkörmöt készíttetni egy-egy szalonba. Mivel egy szolgáltatásról van szó, nagyon segítőkészek a legtöbb helyen, de nem mindegy, hogy milyen kéréssel vagy kérdéssel fordultok a körmösötökhöz.

vous - 2016.06.15.
Bosszantó kérdések, amiket soha ne tegyetek fel a manikűrösötöknek

Fontos, hogy amikor manikűröshöz fordultok, akkor legyen elképzelésetek arról, mit szeretnétek – ehhez mi is adtunk már nektek inspirációt. Láthattátok már a sellőporos körmöket, az üvegszilánkos manikűrt és a körömkarkötőket is. Persze, ha valamiben nem vagytok biztosak, akkor forduljatok bátran a kérdéseitekkel szakemberekhez. A Bustle azonban összeszedte, hogy mik azok, amiket semmiképp ne kérdezzetek meg a manikűrösötöktől!

Mit gondolsz, mi állna a legjobban?

Ezt a kérdést valószínűleg egyik műkörmös sem szereti. Hiszen ha belegondoltok, ők is emberek, egyéni ízlésvilággal, és lehet, hogy ami neki tetszik, az nektek nem. Míg ő szeretheti a csillogást vagy a mintás körmöket, lehet, hogy ti inkább a natúr színekre szavaztok, vagy nem ugyanarra a formára, mint amit ő mondana. Tehát böngésszetek inkább a neten, mielőtt megérkeztek a kedvenc szalonotokba, és már határozott elképzelésekkel jelenjetek meg, megkönnyítve ezzel mindkettőtök dolgát.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek