Egyéb kategória

Victoria Beckham ismét a Vogue címlapjáról csavarja el a fejünket

Victoria Beckham ismét hallatt magáról, hisz ezúttal az ismert divatmagazin, a Vogue címlapján szerepel immár 16. alkalommal.

vous - 2016.06.17.
Victoria Beckham ismét a Vogue címlapjáról csavarja el a fejünket

Ebben a hónapban a Spice Girls ismert tagja és a sármos focista felesége, Victoria Beckham a koreai Vogue címlapján szerepel, ezúttal 16. alkalommal. A négygyermekes édesanya őszi-téli kollekciójának darabjaiban állt modellt a neves újságnak.

Nagyon izgatott vagyok, hogy megoszthatom veletek a legutóbbi Vogue címlapját, melyen én szerepelek.

– írta ki az Instagramjára Victoria, illetve több képet is posztolt Snapchaten a fotózásról, sőt fodrászának, Ken Pavesnek külön köszönetet mondott.

Teljesen érthető, hogy miért pont őt választotta a közkedvelt magazin, a Vogue címlaplányának, hisz Victoria divathódítása egyre csak növekszik a piacon, londoni boltjának sikere után, idén márciusban Hongkongban is megnyitotta legújabb üzletét.

Egy friss interjú szerint a híresség látogatásakor imádta Ázsiát, és kapott egyfajta rálátást is arra, hogy pontosan mit szeretnének az ügyfelek – olvashatjuk a Huffingtonpost oldalán.

Tisztában vagyok vele, hogy az ázsiai nők tudják, mi a luxus, a jó minőség és méltányolják, ha a ruhájuk tükrözi mindezt. Az én ruháim pont ilyenek.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Szerintem még mindig gyönyörű Victoria, ti mit szóltok a legújabb képekhez?

Ajánlott cikkek