Egyéb kategória

Egyszerű, de ámulatba ejt – Készítsétek el Kleopátra sminkjét!

Kleopátra, az egyiptomi uralkodónő gyönyörű asszonyként él a képzeletünkben, aki tejben-vajban fürdött, egész nap kényeztették, drága kelméket és ékszereket viselt, megjelenésével elkápráztatta környezetét, és persze tökéletesen sminkelt. 

vous - 2016.06.18.
Egyszerű, de ámulatba ejt – Készítsétek el Kleopátra sminkjét!

Szép történet, azonban nem minden igaz belőle. A kutatások szerint Kleopátra szépsége nem volt annyira ámulatba ejtő, inkább kisugárzása ragadta meg az embereket. Lényéből áradt egy ellenállhatatlan varázslat, beszédét hallgatni gyönyörűség volt, hangja olyan volt, mint a zene dallamai. A láthatatlan erő, ami körbelengte, tette őt oly csodálatossá. Mindezeket valószínűleg tudta is magáról, élt ezekkel a tulajdonságaival – ha csak arra gondolunk, hogyan hódította meg a férfiakat.

Sminkje is hasonlóan szédítő volt, pedig valójában nem volt benne semmi különös. Csak egy fekete tus és egy fekete ceruza szükséges hozzá, meg mondjuk egy arany szemhéjfesték. Ahogy ezek körbeölelik a szemet, bennünk is megjelenik az a misztikum, ami Kleopátrában volt. Máris megjött a kedvetek, igaz?

Ezúttal kivételesen két VOUS-lánynak, Nórinak és Ninának készítettem el az egyiptomi istennő sminkjét, hogy megmutassam, két különböző karakterű arcon is ugyanolyan gyönyörűen tud ragyogni a smink. Kíváncsiak vagytok? Mutatom!

Amire biztosan szükségetek lesz!

Forrás:
Molnár Anikó

Így készül a férfiakat elkápráztató smink lépésről lépésre

Forrás:
Molnár Anikó

Forrás:
Molnár Anikó

Forrás:
Molnár Anikó

Forrás:
Molnár Anikó
Ajánlott cikkek