Egyéb kategória

A nyár legnagyobb élménye: neonfények, színes ruhák és a legjobb verseny vár rátok a BEFiTRUN-on!

Színes, vidám és felejthetetlen – csak néhány szó azok közül, amik az idei BEFiTRUN-futást jellemzik. Mondom ezt én, aki a sporttal nincs túl felhőtlen kapcsolatban és aki az idei IRONGIRL-verseny mellett szíve szerint ezt is lefutná. Hogy miért? Elmesélem!

vous - 2016.06.19.
A nyár legnagyobb élménye: neonfények, színes ruhák és a legjobb verseny vár rátok a BEFiTRUN-on!

Takács Nóra tavaly nyári teljesítményével több VOUS-lány kedvét is meghozta a futáshoz. A VOUS szépségszakértője minden korábbi edzettség nélkül vágott bele a 2015-ös IRONGIRL-versenybe és készült hónapokon keresztül az akkor óriásnak tűnő megmérettetésre. Nóra felkészült, lefutotta, idén pedig az IRONGIRL mellett a BEFiTRUN nevű futóverseny is felkerült a listájára. A listára, ami úgy tűnik, évről évre bővülni fog, hiszen a futás mára a mindennapjai része lett. S hogy mibe vág bele pontosan a Hogyan legyek jó nő? arca? Íme!

undefined

Mi is az az IRONGIRL?

„Kizárólag hölgyek számára meghirdetett futás. Egy könnyen teljesíthető táv, ezért a kezdő futóknak is ideális megmérettetés” – fogalmazzák meg a versenyt néhány szóban a szervezők az IRONMAN Budapest oldalán, ahol még többet megtudhattok a programról.

A verseny időpontja: 2016. július 31.

A verseny távja: 6 km

Kötelező nyári élményfutás

A BEFiTRUN az IRONMAN 70.3 Budapest tematikus futása, ami korábban elsősorban kezdők és újrakezdők számára szólt, idén azonban megújult és különleges élményekkel várnak minden futót. Július 30-án nincs más dolgotok, mint várni a naplementét. Hogy miért? Mert kezdetét veszi az év legmókásabb futóversenye, amit a budai rakparton 10 és 21 kilométeres távon futhatnak le az érdeklődők. A versenyt szó szerint színesíti, hogy a sötétnek köszönhetően neonfények és UV-aktív testfestékek gondoskodnak a hangulatról.

Móka, kacagás és festék mindenhol

A versenyre nem csak a kitűzött távok leküzdése és a kihívás miatt érdemes jelentkezni, az UV-bulinak köszönhetően garantált a jó hangulat. Idén Nóra mellett több VOUS-lánnyal jelentkeztünk az IRONGIRL-versenyre, így mi a kihívás mellett abban a szerencsés helyzetben lehettünk, hogy részt vehettünk a BEFiTRUN kampányfotózásán is. Higgyétek el, az élmény felejthetetlen!

Forrás:
Molnár Gábor

Egy pillanatra mindenki elfelejtette a gondját, baját és a legfontosabb problémája az volt, hogyan és hova fessen a másikra mintákat, szíveket és smiley-kat az UV-festékekkel. A színes, neonfényben úszó futóruhákról nem is beszélve!

Forrás:
Molnár Gábor

A háttérben zene szólt, mi pedig önfeledten buliztunk a futószerelésünkben, úgy, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy a szánk zölden világít és pecsétekkel van tele a testünk.

Forrás:
Molnár Gábor

A karneváli hangulat a fotózáson ott volt, tegyetek róla, hogy ott legyen július 30-án is, és ne hagyjátok ki az év leghangulatosabb futását!

undefined

Jelentkeznétek a júliusi élményfutásra?

Kedvet kaptatok a nyár legmenőbb futásához? Ne habozzatok, ide kattintva jelentkezzetek a júliusi versenyre még most! Nóra ott lesz, és ti? 

Időpont: 2016. július 30., 21.00

Táv: 10 és 21 kilométer

Ajánlott cikkek