26088881103_9d57466fe8_o

Fotóval ünnepli szülés utáni alakját a csinos crossfitedző

Vannak nők, akik mindenféleképpen meg akarják tartani a tökéletes testüket, legyen szó bármiről, akár a szülésről, még akkor is, ha ez lehetetlen. Most egy csinos crossfitedzőt hoztam nektek, akinek a többi nőhőz hasonlóan megváltozott az alakja szülés után, és újra meg kellett tanulnia szeretnie magát.

Revie Jane Schulz crossfitedző nagyon megosztó képet posztolt az Instagramjára. A kép bal oldalán még terhesen pózol, míg a jobb oldon már megszületett kislányával, Lexingtonnal láthatták a követői. A fotó címében gyermekét mint élete legnagyobb áldását jellemezte és felhívta mindenki figyelmét arra, hogy így, nem „tökéletes” testtel is képes volt elfogadni magát.  Ezzel szeretné inspirálni az édesanyákat és emlékeztetni őket arra, hogy egy csodának adtak életet, így a testük sem lehet más, mint csodás.

Sokszor nézegettem a hasamat. Régebben a crossfitedzések miatt folyton sportmelltartóban és rövidnadrágban voltam, most viszont nem tudom, képes leszek-e valaha is a hasamat mutogatni. Aztán ránézek Lexingtonra és hatalmas boldogság tölt el.

Objektum doboz

Soha nem voltam ennél boldogabb, hiszen most van egy egészséges, gyönyörű babám. A szülés után hétről hétre változott a testem, és ahogy telt az idő egyre jobban képes voltam elfogadni önmagam.

Revie elmondása szerint ezentúl soha többet nem fog aggódni a külseje miatt, hisz csak ránéz a kislányára és elámul, milyen csodás gyermeke van. Nem érdekli már a lötyögő bőr a hasán, ahogy ő mondta:

Így csodás a testem, ahogy van.

Íme még pár kép, hogy még többet gyönyörködhessünk a mamában és a babában is:

Objektum doboz
Objektum doboz

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz