Egyéb kategória

Megvan, hogy vasaljunk ruhát vasaló nélkül!

Ismerős az az érzés, amikor az utolsó pillanatban érbredtek rá, hogy tele van a ruhátok apró gyűrődésekkel, de nincs kéznél a vasaló? Szuper megoldást mutatunk, ráadásul már vasaltok vele, csak épp nem a ruhákat! 

vous - 2016.06.21.
Megvan, hogy vasaljunk ruhát vasaló nélkül!

Ha eddig nem derült volna ki, bizony a kedvenc frizurakészítőtök, a hajvasaló mentheti meg ilyenkor a napotokat. Azt már tudjuk róla, hogy bármennyire is próbálkozunk, a hajvasalás bizony károsítja a hajat, hajlamossá teszi a zsírosodásra, sőt, a hajvasalóknak is megvan a maga szavatossági ideje, amit sokan figyelmen kívül hagynak. 

Arra viszont lehet, hogy még sosem gondoltatok, hogy a hajvasaló lényegében egy formázott, az eredetinél jóval kisebb, de majdhogynem ugyanazokkal a funkciókkal bíró szerkezet, mint elődje, így a gyűrött ruhák ellen is be lehet vetni! Talán egy kicsit körülményesebb, mint a régi módszer, de az eredmény tökéletes! Nézzétek meg az alábbi videót, és okuljatok!

Objektum doboz

Ahogy a videó is mutatja, az egyetlen szabály, amit fontos betartani, hogy ne állítsátok túlságosan meleg fokozatra. Ahogy láthatjátok, bizonyos szempontból még praktikusabb is így vasalni, ugyanis a hajvasaló méretéből adódóan külön ki tudjátok vasalni az ing gallérját és a hasonló helyeket, így a végeredmény akár tartósabb is lehet!  

Ugye mennyi mindenre jó egy hajvasaló?

Ajánlott cikkek