Egyéb kategória

4 tipp friss szingliknek, hogyan éljék meg pozitívan a szakítást

Egy szakítás mindig szörnyű érzés, ha nagy szerelemről van szó. Azonban miután egyedül maradtatok, nem kell keseregni, hanem inkább élvezzétek ki a szabadság minden pillanatát.

vous - 2016.06.24.
4 tipp friss szingliknek, hogyan éljék meg pozitívan a szakítást

Vannak, akik könnyen élik meg az egyedül élést, de vannak olyanok is, akiknek ez nehézséget okoz. Most nekik hoztunk pár tippet a Bustle oldaláról, hogy kibéküljenek önmagukkal.

Fogadjátok el az életet!

Ha egy olyan pont jött el az életetekben, amikor egyedül kell lennetek, biztos nem véletlenül történt, itt az ideje megtanulnotok kijönni saját magatokkal. Ne keressétek kétségbeesetten a Nagy Őt, hanem adjatok egy kis időt magatoknak. 

Nincs rossz kapcsolat 

Ne aggódjatok a magány miatt, inkább örüljetek, hogy nem egy rossz kapcsolat keseríti meg a mindennapjaitokat. A kapcsolat utáni gyász hamarabb el fog múlni, mint gondolnátok, és utána minden rendben lesz. 

Szabadság

Végre azt csinálhattok, amit csak akartok, és akkor, amikor akartok. Nincs délutáni fix program, helyette minden délután csinálhattok csajos programokat vagy szépülős délutánokat.

Forrás:
pixabay.com

Elvek 

Sokan mondják, hogy egy kapcsolathoz fel kell adni az elveinket. De azért tudni kell meghúzni a határokat, nem mindegy, hogy mennyit adsz fel önmagadból. Egy ponton túl már teljesen eltűnhet az, akik igazából vagytok. Szeressétek annyira önmagatokat, hogy ne hagyjátok, hogy ez megtörténjen.

Ajánlott cikkek