Egyéb kategória

Nem kell vastag pénztárca egy új ruhatárhoz!

Nyáron mindenkit elkap az érzés, miszerint a tavalyi nyári ruhái felszívódtak a szekrényben. Nem csalás, nem ámítás, TÉNYLEG! Se hírük, se hamvuk, és nektek egyetlen göncötök sincsen, amit felvehetnétek. Ácsi, álljon meg azért a menet, nem kell minden pénzeteket elköltenetek, gazdálkodjatok abból, ami van! Így a kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad, akarom mondani, pénz is marad, és fel is ruházzátok magatokat új, szép darabokkal.

vous - 2016.06.24.
Nem kell vastag pénztárca egy új ruhatárhoz!

Alkalmi ruha kellene?

Az a szívás az alkalmi ruhákkal, hogy drágák, és jobb esetben is csak kétszer tudjátok felvenni őket, elvégre kicsit ciki minden esküvői fotón ugyanabban a ruhában virítani. Igen ám, de néhány rafinált húzással feldobhatjátok a már meglévő ruhátokat, főleg, ha hosszú, földig érő darabotok van. Egyszerűen csak készítsetek belőle koktélruhát, rövidítsétek le, egy jó varrónő könnyedén átalakítja nektek!

Nyúljatok csak be abba a gardróbba!

Higgyétek el, a mélyén találtok pár olyan darabot, amiről azt sem tudtátok, hogy létezik! Azokat most vegyétek elő, nézzétek át, és változzatok kicsit varrónővé. Varrjatok rá flittereket, vasaljatok rá feliratot, higgyétek el, pár apró dologgal vadonatúj darabra tehettek szert! Apropó, itt segítünk, hogyan tegyetek rendet a gardróbotokban!

sophie

Szerezzetek örömöt egymásnak, mint a VOUS-lányok!

Bizony, ez is egy hatékony módszer! A szerkesztőségből kivonultak a srácok, csend és béke honolt, majd minden VOUS-lány rávetette magát a másik megunt holmijára, és a végén nagyon-nagyon boldogok voltak, hiszen gazdagabbak lettek pár ruhával, és a pénztárcájuk is vastag maradt. Az örömöt sugárzó képeket és a beszámolót itt találjátok!

Csip-csup kiegészítők

Néha mindössze a már meglévő darabokat kell feldobnotok feltűnő kiegészítőkkel, amiket olcsóbb beszerezni, mint a ruhatáratokat lecserélni. Egy jól megválasztott színes nyaklánc, fülbevaló, sál elképesztő varázslatot művel a szettetekkel, ne féljetek hát variálni és használni őket!

Ajánlott cikkek