Egyéb kategória

Praktikák, amikkel örökké fiatalok maradhattok

Örök fiatalság és szépség. A legtöbb gonosz meseszereplő erre vágyik, és valljuk be, sokszor mi is. Éppen ezért elhoztam nektek 5 apró tippet, melyek betartásával ti is könnyedén kortalanok maradhattok!

vous - 2016.06.25.
Praktikák, amikkel örökké fiatalok maradhattok

Bizonyára nektek is van olyan ismerősötök, akiről tudjátok, hogy már a harmincon is jócskán túl van, mégis megtévesztően fiatalosnak tűnik. Ebben nincs is semmi kivetnivaló, az viszont biztos, hogy mi is kíváncsiak lennénk a trükkjére. És itt nem a különböző ránctalanítókrémeket szeretném felsorolni, hanem a Your Tango 5 tanácsát, amik segítenek, hogy ti is mindig fiatalosnak látszattok. A fiatalság pedig, hasonlóan a szépséghez, sokszor belülről fakad.

1. Gondolkodjatok, mielőtt beszéltek!

Már hallottuk ezt sokszor, de néha túl könnyű elfeledkezni róla. Igaz egyáltalán, amit mondtok, sőt szükséges egyáltalán? Próbáljatok mélyre ásni, és inkább elfeledkezni a heves és ingatag érzelmi reakciókról.

2. Keressetek valami pozitívat abban, amit egyébként ki nem állhattok!

Sokszor ütközik egymással a véleményünk, és mivel emberek vagyunk, hibázunk, és nem bírunk eltérni saját álláspontunktól. Pedig a lényeg odaát van. Ha a másik a szöges ellenkezőjét állítja annak, amit ti, érdemesebb egy kicsit az ő szemszögét is megvizsgálni: vajon tényleg igaza van?

Forrás:
www.pexels.com

3. Beszéljetek azokkal, akikkel egyébként nem szoktatok!

Alapvetően külső sztereotípiák miatt szoktunk ítélkezni mások felett és teljesen kizárni őket a mi kis világunkból. Na de most szakítsatok ezzel az undok szokással, és keressétek fel azokat az embereket, akiket eddig ignoráltatok. Higgyétek el, nem fogtok csalódni, hisz új emberek, új élmények!

4. Hallgassatok új zenéket!

Nektek is megvan a kis listátok, amin a kedvenc zenéitek vannak? Tudom nagyon jól, hogy nem lehet róluk lemondani, de azért egy kis idő erejéig érdemes lenne valami új felé nyitni. Ha eddig nem hallgattatok hiphopot, most kísérletezzetek vele. Az, hogy időről időre megújultok, olyan, mintha folyton csak fiatalodnátok.

5. Törjetek ki a komfortzónátokból!

Nézzetek meg egy dokumentumfilmet, menjetek önkénteskedni vagy másszatok hegyet! A lényeg az újdonság, hogy mindig minél frissebb élményekkel gazdagodjatok, és általuk örök fiatalok maradjatok.

Törjetek ki az unalmas hétköznapokból, és legyetek ti is kortalanok!

Ajánlott cikkek