Egyéb kategória

Bevált módszerek, hogy kevesebb pénzt költsetek ruhákra

Ha nem szeretnétek egy vagyont otthagyni az üzletekben, amikor ruhára van szükségetek, akkor kövessétek ezeket a tippeket, és a pénztárcátok is meg fogja hálálni.

vous - 2016.06.25.
Bevált módszerek, hogy kevesebb pénzt költsetek ruhákra

Sok nő – és valljuk be, férfi is! – ruhára költi a fizetése legnagyobb százalékát. Azonban ha más vágyaitok is vannak, amik miatt spórolnotok kell, akkor most elhoztam nektek a PureWow ötleteit, hogyan költsetek kevesebb pénzt ruhavásárláskor.

Cserekereskedelem

Ez a megoldás az ősidőkre vezethető vissza, de ha belegondoltok, mindenki jól jár vele. Szervezzetek egy délutánt a barátnőitekkel, amikor mindenki összeszedi a megunt ruhadarabjait, és kicserélheti a másik hasonló darabjával.

Varrónő 

Habár manapság egyre kevesebb varrónőt találni, azért ne adjátok fel. Ha egyszer megtaláljátok az igazit, ő csodákat tud tenni a régi ruhák felújításakor.

Forrás:
pixabay.com

Címke 

Mielőtt megvesztek egy selyemblúzt, nem árt, ha megvizsgáljátok a tisztítására vonatkozó figyelmeztetéseket. Lehet, hogy csak tisztítóban tudják elvégezni, ami minden viselés után egy kisebb vagyon. 

E-mail 

Iratkozzatok fel a kedvenc boltjaitok hírleveleire, és így első kézből értesülhettek az akciókról. 

Akció 

Időzítsétek a vásárlásotokat az akciókhoz, így jutányos áron tudtok hozzájutni a ruhákhoz. Ha pedig kuponoznátok, akkor tanuljátok meg ennek minden csínját-bínját Ninától, ITT!

Ajánlott cikkek