Egyéb kategória

5 dolog, amit mindenképp vigyetek magatokkal, ha útnak indultok a kánikulában

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én azt tapasztalom, hogy évszakonként lecserélődik a táskám tartalma. Más dolgokkal pakolom tele, mikor tél van, és mással, mikor nyár.

vous - 2016.06.26.
5 dolog, amit mindenképp vigyetek magatokkal, ha útnak indultok a kánikulában

Ilyenkor nyáron nem indulhatok el anélkül, hogy ne pakoljam be az ajakbalzsamomat és a testpermetemet, ami a legforróbb napokon is enyhülést hoz. A Mindbodygreen szerzője, az edző Nikki nem rejti véka alá a véleményét, miszerint – velem ellentétben – imádja a nyarat, hiszen a nap simogatja a bőrét, folyton úton van, a barátaival lóg a szabadban, és egészséges finomságokra vágyik. Ő 5 dolgot nem hagy otthon sohasem, és esküszik, hogy ettől igazán boldog és egészséges az egész nyara. Lássuk csak, melyek ezek!

Forrás:
pexels

Kókuszolaj

Ahogyan Eszter, a főszerkesztőnk is írta már, a kókuszolaj TÉNYLEG rendkívül sokoldalú. Használhatjátok leégés esetén nyugtató olajnak, hajápoló maszknak, éjszaka hidratálókrémnek, sőt, Nikki a turmixába is belecsempészi, hogy biztosítsa szervezetének a szükséges olajokat.

Fehérjeturmix

A legjobb éhségoltó, ha hirtelen nem tudjátok megoldani az evést. Mindössze némi víz és shaker kell hozzá, és már élvezhetitek is a laktató, csokis, vaníliás vagy egyéb ízesítésű italt.

Fürdőruha

Nikki szerint soha nem lehet tudni, mikor alakul úgy, hogy strandolhattok egyet, így bikini nélkül sosem indul el otthonról – és milyen jól is teszi! A spontán bulik és programok a legjobbak, miért ne várnátok azokat tárt karokkal? Apropó, találjátok meg az alkatotoknak megfelelő álombikinit grafikánk segítségével!

Korrektor, szempillaspirál, szájfény

Ezek Nikki kedvenc sminkcuccai, amik nélkül nem teszi ki a lábát a lakásból, persze ez egyénenként változik. Mi is kiborítottuk a táskánkat, hogy mi van nálunk, emlékeztek?

1 liter víz

Ezt, gondolom, magyaráznom sem kell. Nyáron a legfontosabb dolgotok, hogy folyamatosan hidratáljátok magatokat kívül-belül, és a napi legalább 2 liter folyadékot bevigyétek, nem feltétlen koktél formájában. Ráadásul ma már olyan cuki kulacsok közül válogathattok, hogy szinte csábítanak benneteket arra, hogy rászokjatok a vízivásra!

Ajánlott cikkek