Egyéb kategória

„Eljött az őszinteség ideje” – megjelent Köles Eliza legújabb videoklipje

Köles Eliza neve nem ismeretlen a VOUS-olvasók és egyben zenekedvelő fiatalok számára. A fiatal tehetség legelső videoklipjét áprilisban nálunk láthattátok először és Eliza azóta sem tétlenkedett: elkészült legújabb Fake, azaz Kamu nevet viselő száma és egyben videoklipje. 

vous - 2016.06.27.
„Eljött az őszinteség ideje” – megjelent Köles Eliza legújabb videoklipje

Korábbi, Sassy Girls címet viselő klipjében Eliza azokról a lányokról énekelt, akik apró trükkökkel bájosan, kedvesen, szexisen az orruknál fogva vezetik a férfiakat, de a manipuláció annyira kedves és huncut, hogy nem lehet rájuk haragudni. Legújabb, június 27-én megjelenő Fake című videójában szintén egy lányokat érintő problémát választott. 

Hajmosás után, smink nélkül ültem otthon, és beugrott, hogy ha így most meglátna valaki, biztos törölne az ismerősei közül. Ez persze csak vicc, de innen jött a dal ötlete

– meséli Eliza. A zene középpontjában egy jelenlegi generációs probléma áll, miszerint az emberek a közösségi médiának köszönhetően nem az igazi arcukat mutatják. Eliza a dallal arra szeretne biztatni mindenkit, hogy kezdjék el felvállalni önmagukat, mert eljött az őszinteség ideje!

Köles Eliza énekes klippremier

Mit kell tudni a fiatal tehetségről?

Köles Eliza hangját a Hollywood Hírügynökség videóinak főcímzenéjéből, arcát pedig a Ki Mit Tube? internetes tehetségkutatóból többen már ismerik. Középiskolában dráma tagozatra járt, és az érettségi után azonnal leszerződtette a Nemzeti Színház. A teátrumot egy év után a zene miatt hagyta el, mert felvették a Bartók Béla Konzervatórium jazz-ének szakára. Első kislemeze a Cseh Tamás Program támogatásával jelenik meg hamarosan.

Elizáról még többet a Facebook-oldalára kattintva olvashattok.

Nézzétek meg elsőként a Fake című szám videoklipjét!

A Sassy Girls után nekünk megvan a legújabb kedvencünk!  

Objektum doboz

Ajánlott cikkek