Egyéb kategória

Megható történetek: így mondták egymásnak először a párok, hogy szeretlek

Minden kapcsolat meghatározó pillanata, amikor valamelyik fél szájából először hangzik el, hogy „szeretlek”. Van, hogy a meglepetés erejével hat, és hirtelen azt sem tudjuk, hogy reagáljunk, és van, hogy már százszor elképzeltük ezt a pillanatot. Most több pár mesélt a Hello Gigglesnek arról, hogyan is történt ez a bizonyos első pillanat.  

vous - 2016.06.27.
Megható történetek: így mondták egymásnak először a párok, hogy szeretlek

Amikor a barátom először a szemembe nézett és azt montda, hogy szeret, éppen egy zsaru kocsijának a hátsó ülésén ültem. A forró helyzet ellenére azonnal megnyugodtam.

Forrás:
Pixabay

Amikor a barátom először mondta nekem, hogy szeret, annyira megijedtem, hogy a szavak összekeveredtek a fejemben és azt válaszoltam, hogy 'én is szeretem a krumplit'. Ez volt életem legkínosabb pillanata!

Amikor a barátom először mondta, hogy szeret, majdnem azt válaszoltam, hogy 'köszönöm', pedig már én is szerelmes voltam. Egyszerűen csak féltem kimondani, mert nagyon félek attól, hogy ha komolyra fordulnak a dolgok, később fájdalom ér.

Forrás:
Pexels

Ma kiderült, hogy mikor a barátom először mondta nekem, hogy szeret, éppen félálomban volt, és azt hitte, hogy az exével beszél. Abban viszont legalább biztos vagyok, hogy ma már szeret, különben irtó mérges lennék!

Amikor a barátom először mondta nekem, hogy szeret, annyira bepánikoltam, hogy hasba vágtam. Már három éve vagyunk együtt, de még mindig bocsánatot kérek tőle néha-néha!

Mikor a barátom először mondta nekem, hogy 'szeretlek', úgy csináltam, mintha már aludnék, mert nem voltam biztos benne, hogy őszintén vissza tudnám neki mondani. Szerencsére nem vette észre a turpisságot.

Ajánlott cikkek