Egyéb kategória

Minden, amit már tudunk a Trónok harca 7. évadáról

Éppen, hogy véget ért a Trónok harca 6. évada, mi már a következőn pörgünk. Egyszerűen nem akarjuk elhinni, hogy még egy évet kell várnunk a folytatásra. Ráadásul az évadzáró rész az eddig legizgalmasabb epizód volt. Mindenesetre összegyűjtöttem nektek, mit lehet már most tudni a 7. évadról.

vous - 2016.06.29.
Minden, amit már tudunk a Trónok harca 7. évadáról

Írtam már nektek egy teóriát a Tyrell tesók haláláról, amit még mindig nem tudok feldogozni, sem elfogadni, szóval remélem, hatalmas csavarral, de láthajuk még Lorast és Margeryt.

David Benioff, a GoT írója és producere a Deadline-nak mesélt a 7. évadról, az interjúból pedig már pár dolog kiderült a Trónok harca következő évadáról.

Kiderül, ki is valójában Cersei

Eddig egy igen kegyetlen nőnek ismertük meg Cerseit, aki bár szereti a gyerekeit, nem riad visssza semmilyen morbid módszertől. Azonban mindegyik gyermekét elveszítette, így nagyon érdekes lehet, hogy ki is ő a gyermekei nélkül.

Objektum doboz

Közeleg a vég

A készítők azt ígérték, hogy nyolc évadba tervezik besűríteni a sztorit, azonban a 7. évad csupán 7 részből fog állni (a 8. évad pedig már csak 6 részből), az epizódok azonban hosszabbak lesznek. 

Objektum doboz

Premier

Az eddigi évadok áprilisban kezdődtek, de így, ha a 7. évad rövidebb lesz talán későbbre tolódik az évadpremier. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek