Egyéb kategória

Mit keres Adele egy kocsi tetején? – Modern kori dívák régi képeken

A régi hollywoodi képeket nézve joggal nyugtázzuk, hogy az egész ipar stílust teremtett. 2016-ban a filmek és a népszerű zenei stílusok nagy része viszont már nem egészen az eleganciáról és a kifejező tekintetekről szól. De hiszen miért is kéne mindennek ugyanúgy maradni, mint régen? Szóval nyugi, ez nem az a cikk lesz, ahol a régi időket sírjuk vissza!

vous - 2016.07.01.
Mit keres Adele egy kocsi tetején? – Modern kori dívák régi képeken

Amikor megkaptam a feladatot, hogy csináljam meg a Klasszikusok mai köntösben című képsorozat fordított változatát, azt gondoltam: semmi gond, menni fog ez is! Aztán, amikor kész lettem az első alkotással, rájöttem, hogy én magam is alig tudnám megmondani, valójában kinek az arca szerepel a képen, annyira furcsa volt látni egy olyan környezetben, olyan ruhában, olyan frizurával, ahogy előtte senki nem láthatta őt. 

Miley Cyrus karácsony photoshop

Mit keres Miley Cyrus a nagyi karácsonyfáján?

Nemcsak 21. századi dívákkal, de retró karácsonyi képekkel is eljátszottam már korábban. Sőt, még a VOUS-lányokat is elrepítettem az Oscar vörös szőnyegére a Photosop segítségével!

Kíváncsiak vagytok? Ide kattintva az eddigi összes anyagomat megtekinthetitek! 

Nos, meg tudjátok mondani, ki szerepel a képen? 

Forrás:
www.vintag.es, Facebook/Beyoncé

Forrás:
www.vintag.es, AFP

Forrás:
www.vintag.es, Facebook/Jennifer Lopez

Forrás:
www.vintag.es, AFP

Forrás:
www.vintag.es, Facebook/Madonna

Ugye milyen érdekes elképzelni, milyen lett volna, ha nagyanyáink Adele Hello című slágerére áztatják el hímzett textil zsebkendőiket, vagy a Született feleségek inkább Született hercegnők címen futott volna?

Ajánlott cikkek