Egyéb kategória

Nézzétek, mennyit változtak a Pretty Little Liars-csajok az 1. évad óta

Az egyik legnépszerűbb csajos sorozat, a Pretty Little Liars újra elstartolt a hetedik évaddal. Kíváncsiak vagytok, mennyit változtak a főszereplő csajok a legelső évadtól kezdve? Most megmutatjuk!

vous - 2016.07.01.
Nézzétek, mennyit változtak a Pretty Little Liars-csajok az 1. évad óta

A Pretty Little Liars, vagyis Hazug csajok társasága című sorozat 2010-ben indult, tele izgalommal, drámával és titokzatossággal. És amikor már azt hittük, tényleg vége és már tényleg tudjuk, kicsoda „A”, akkor egy új évaddal jelentkeznek! Minket, VOUS-lányokat két táborra oszt a sorozat, vagy gyűlöljük vagy imádjuk, de nézzük. Az pedig nagyon szembetűnő, mennyit változtak a csajok 6 év alatt.

Alison DiLaurentis

Az első évadtól kezdve Alison a sorozat kulcsszereplője. Ő volt a legfiatalabb az induláskor (14 éves), így ő is változott a legtöbbet. Nemcsak életkorban, de külsőre is látszik rajta az átalakulás. A többi szereplő mind idősebb nála, így természetes, hogy rajta vesszük észre legjobban, hogy kislányból érett nővé cseperedett.

Forrás:
Instagram

Emily Fields

Emily karakterében is nagyobb változások történtek. Ő lett a sorozatban talán a legnőcisebb szereplő. Mi, nézők is szemtanúi lehettünk annak az átalakulásnak, amin Emily keresztülment, nemcsak stílusában, de lélekben is..

Forrás:
Instagram

Hanna Marin

Talán a leginkább megosztó szereplő Hanna karaktere. Sokak butácskának tartják, viszont vannak a rajongók közül, akik épp ezért szeretik. Hanna stílusa lazább, mégis csajos. Az első évadtól kezdve az aktuális trendeknek megfelelően öltözik és a legijesztőbb, legdurvább jelenetekben is hozza a nőies formáját. 

Forrás:
Instagram

Aria Montgomery

Aria is megdöbbentő változásokon ment keresztül. Az első évadban egy igazi vadóc, lázadó tini volt, az évek során azonban ő is csajosabb formát öltött, viszont egyedi, olykor furcsa szettjei minden évadban és részben megjelennek. 

Forrás:
Instagram

Spencer Hastings

Spencer lehet a legkomolyabb és legokosabb karakter – gondolhatjuk. Külsőre nem változott meg drasztikusan, viszont ő is egyre jobban követi a divatot. Rá viszont inkább jellemző a kifinomult, ízléses, nőies stílus a sorozat minden eddigi évadában.

Forrás:
Instagram

Azt elmondhatjuk, hogy természetesen minden szereplőnek változott az ízlése. A hajukon, a ruhatárukon is alakítottak, és persze idősödtek. A hetedik évad viszont ugyanolyan izgalmakat és ugyanannyi divatot tartogat számunkra, mint minden egyes korábbi rész. 

Ti már nézitek?

Ajánlott cikkek