Egyéb kategória

A híres emberek is úgy szeretnek, mint más – Megható üzenet a szeretetről

Megható üzenetet tett közzé Instagramján Ruby Rose, ausztrál modell és DJ, akit legtöbben talán az Orange is the New Black sorozatból ismertek. Íme egy jó példa arra, hogy még az ismert emberek is úgy szeretnek, mint bárki más, és szükségük van magánéletre és magánszférára.

vous - 2016.07.01.
A híres emberek is úgy szeretnek, mint más – Megható üzenet a szeretetről

Ruby Rose üzenete a szeretet erejéről és az egymás iránti szeretetről szól. A bejegyzésben azokról az emlékeiről ír, hogy a körülötte lévő barátai hogyan tették túl magukat a saját szüleik válásán. Szerinte nagyon fontos, hogy megértse mindenki, a szülők is emberek, tele hibákkal, érzésekkel és vágyakkal, akárcsak a gyerekeik. „A szülők válása is csak egy példa arra, hogy a dolgok néha nem jönnek össze. Ha visszagondoltok egy exetekre, akivel békében váltatok el, és barátok maradtatok, akkor talán jobban megértitek, hogy ez hogyan történhet meg” – írja. És itt kitér a sztárpárok életére is, hogy megérti, az ismert emberek életére kíváncsi a közönség, de azt már nem, hogy a kívülállók miért gondolják, hogy jobban meg tudják ítélni, ki a hibás, és mi zajlik le bennük. Egyáltalán miért kell azt feltételezni, hogy hibás valaki?

Objektum doboz

„A szerelem szép dolog, néhányan egy embert szeretnek egész életükben, mások soha nem találják meg a szerelmet, és vannak, akik sokszor összetörnek közben. Bármi megtörténhet, a dolgok nem mindig mennek terv szerint, és nem lehet megítélni, hogy ki min megy keresztül. Tehát ha egy nő kilép egy kapcsolatból, és ismerkedni kezd, miért nem jelentheti azt, hogy szép, és elég bátor kinyitni a szívét valaki másnak, annak ellenére, hogy már összetörött?”

Ruby arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy a világ tudja, ezek a nők nem tiszteletlenek a volt párjuk iránt, hanem bátrak.

,,Egy új szerelem nem törli a régit, felejtsük el az ítélkezést.

Találkozzanak, akiknek találkozniuk kell, és szeressék egymást” – írja, és teljesen igaza van.

Ajánlott cikkek