Egyéb kategória

Ne adjátok meg magatokat a kajakómának! – így maradjatok aktívak ebéd után is

Fogadjunk, hogy nagyon szerettétek (és még most is szeretnétek) a vasárnapokat: nem sok dolgotok volt a tanuláson kívül, hiszen édesanyátok megcsinálta a kedvenc ebédeteket, ami után ti alig bírtatok felállni az asztaltól. Ekkor következett a jól megérdemelt pihi, hiszen a sok ételt ki kellett heverni. DE! Már vasárnap sincsen ennyi időtök, hétköznap pedig egyenesen lehetetlen egy nagy ebéd után sziesztázni. Akkor mit tegyetek?

vous - 2016.07.01.
Ne adjátok meg magatokat a kajakómának! – így maradjatok aktívak ebéd után is

Tudom, nagyon sokan rohanásban esztek, mint ahogy sokszor sajnos én is. Van, aki útközben kap be valami harapnivalót, van, akinek még ebédszünete sincs és munka közben falatozik, amikor csak tud. Ebéd után is talpon kell lennetek, egyáltalán nincs idő lustálkodni. Épp ezért a DesignTaxi előállt pár olyan tanáccsal, amivel produktívak maradhattok étkezés után is.

Engedjétek bekapcsolni a képernyőkímélőt

Biztos vagyok benne, hogy nagyszerű munkaerők szeretnétek lenni és próbáljátok a maximumot kihozni magatokból, de ha esztek, ne dolgozzatok közben, mert valami úgyis elveszi a figyelmeteket az evésről! Sőt, tegyetek egy kisebb sétát is a folyosón vagy az udvaron ebéd után, ha van rá lehetőségetek. Az agyatok meg fogja köszönni.

Objektum doboz

Tartsatok meetinget ebéd után

Egy tanulmány szerint délután 3 órakor a legjobb meetinget tartani a munkahelyeken, mert ez a legproduktívabb időszak a héten: az elején van, amikor még motiváltabbak az emberek. Ha ebéd után tartotok meetinget, az sokkal kedvezőbb lesz a csapat számára, hiszen nem arra koncentráltok, hogy mikor lesz már ebédszünet és mit fogtok enni. Teli hassal egymást motiváljátok majd a kérdéseitekkel a megbeszélés során.

Objektum doboz

Tervezzetek másnapra!

Mindenképpen jó az, ha belenéztek, hogyan fog a következő napotok lezajlani. Ha valamin változtatnotok kell, még időben tudtok tenni az ügy érdekében. A legjobb időpont az agynak a tervezésre elméletileg 16.50. Ha fejben elkezdtek tervezni, másnap nem ér majd titeket nagy meglepetés. Arról nem is beszélve, hogy ragaszkodni fogtok a tervetekhez, amik az ebéd utáni fáradtság miatt sem mehetnek kárba.

Azt egyébként tudjátok, hogy milyen furcsa dolgokat képesek csinálni az emberek ebédszünetben? Andi összegyűjtött egy párat.

Ajánlott cikkek