Egyéb kategória

Félre a mítoszokkal! Nyugodtan induljatok el otthonról vizes hajjal!

Van egy komoly dilemmám nyaranta, amit minden évben megszenvedek, tudniilik szerintem belefér, hogy a kánikulában vizes hajjal menjenek az emberek utcára, sőt akár dolgozni is. Ezt persze nem mindenki osztja velem, elvégre milyen már szárítatlan hajjal elindulni otthonról?! A munkahelyeteken meg a városban nem otthon vagytok.

vous - 2016.07.03.
Félre a mítoszokkal! Nyugodtan induljatok el otthonról vizes hajjal!

Számos érvem van a vizes hajas kimozdulások mellett. Bevallom, eléggé rabja vagyok, és ha tehetem, úgy indulok el otthonról, mert ad egy löketet a napomnak, és máris úgy érzem, egy pontot szereztem a kánikula ellen, mert ugye kettő nála van azzal, hogy utálom a nyarat, meg ráadásul a fagyit is. Szóval, visszatérve a vizes haj dilemmához, mondom, mi a tényállás. Van köztük néhány ellenérv is, mint hogy

„Kihullik a hajad”

Én erről nem tudok, mármint kutatást még nem találtam róla, ellenben arról sokat olvasni, hogy jobb, ha a haj magától megszárad, mert a hajszárító csak még jobban kiszárítja. Én télen is hagyom megszáradni a hajam, csak akkor persze bent a lakásban. Annyira őrült azért nem vagyok, hogy akkor is kimenjek, egyébként is, néhány hajápoló trükkel örök életű lehet a hajatok.

„Megfázol”

A haj és a fej nem fázik meg. Csak én. Különben is, kánikula van, könyörgöm. Egyébként sem tart sokáig a vizes haj állapot, még az én hosszú loboncom is gyorsan megszárad. Sajnos. Merthogy pont az a lényege a nyári vizes haj projektnek, hogy

Felfrissít és hűt

Nincs annál jobb, mikor szétterül a vállatokon, hűvös ölelésébe von, és távol tartja tőletek a hőséget. Megfizethetetlen érzés, miközben mások konttyal próbálnak túlélni.

„Hogy néz már az úgy ki?!”

Igen, ezt is szokták kérdezni, pedig szerintem a vizes haj szexi. Végre összetapad a haj, szögegyenes, nyugton marad, sima. Mindenféle kence nélkül, még ha felcserélem a balzsamot a samponnal, akkor is, nem beszélve arról, ha megunom, befonom, és nap végére máris göndör hajam lesz.

Ajánlott cikkek