Egyéb kategória

A lány, aki őszintén rajong a bulvárért! – interjú Emcsivel, a VOUS leglazább szerzőjével

Júniusban ünnepelünk: 1 éves a VOUS! Ebből az alkalomból meglepetés-interjúsorozattal készültünk, amelyben végre mi, VOUS-lányok is elárulunk magunkról ezt-azt. A karácsonyi ajándékozások mintájára mindannyiunk neve felkerült egy cetlire, és mindannyian húztunk valakit, akivel kicsit elbeszélgettünk.

vous - 2016.07.04.
A lány, aki őszintén rajong a bulvárért! – interjú Emcsivel, a VOUS leglazább szerzőjével

Amikor kiderült, hogy meg kell interjúvolnunk egymást, és húzással döntjük el, hogy kivel kell beszélgetnünk, őszintén bevallom: nagyon féltem. A húzós dolgokban én sosem voltam jó, sulis Mikuláskor sem azt húztam, akit szerettem volna, hanem mindig az osztályfőnökünket… Nos, most nem ez volt a helyzet. Szerencsére Turánszki Emőke neve volt a kis cetlin, aminek nagyon megörültem. Tudjátok, ő az az ember, aki gyönyörű mosolyával még a legrosszabb napokat is fel tudja dobni, vagy legalábbis elviselhetőbbé tudja tenni. Mikor reggel belépek a szerkesztőségbe, hatalmas mosollyal köszön – ez pedig sokszor a reggeli kávénál is jobban esik. Örülök, hogy jobban megismerhettem őt az interjú alatt, ismerjétek meg ti is a gyönyörű, bulvárimádó szerzőnket: Emcsit!

Ritkán látni olyat, hogy valaki mindig ennyire vidám a munkahelyén. Mi az, ami miatt szeretsz a VOUS-nál dolgozni?

Azért szeretek itt lenni, mert amikor bejövök, olyan érzésem van, mintha a gimis osztályomba lépnék be.

Olyanok vagyunk, mintha egy osztály lennénk. Nincs bennem olyan érzés, mintha dolgozni jönnék, nincs ez a muszáj dolog. 

Annyira szeretek bent lenni, hogy van, amikor tovább maradok, és nincsen olyan érzésem, mintha túlóráznék. Persze a társaság miatt is szeretem, mert mindenkivel nagyon jól elvagyok, nem tudnék egy olyan embert mondani, akivel nem tudok beszélgetni, akivel nem érzem jól magam.

Gyerekként mi szerettél volna lenni, ha nagy leszel?

Mindig azt képzeltem, hogy a médiában fogok dolgozni, de nem műsorvezetőként. Mindig a kamera mögötti munkák érdekeltek. Divattervező is szerettem volna lenni, otthon mindig rajzolgattam magamnak, de olyan gáz volt,  hogy inkább maradtam a médiánál. Úgy gondoltam, akármit csinálnék, csak újságírást nem, mert nem éreztem magamban tehetséget hozzá. Egyébként nem is volt. Egyéves munka eredménye az, ahol most tartok – rengeteget tanultam a VOUS-nál, és a nagy részét Sophie-nak, a hírszerkesztőnknek köszönhetem. Ha Sophie nem lenne, nem tudom, hol lennék most. A bulvárt is tőle tanultam. 

vous interjú turánkszi emőke

Emcsi VOUS-élményei

Az indulás óta a csapat tagja.

Kedvenc saját cikke az első próbacikke a VOUS-nál, ami meg is jelent. Arról írt, hogy meddig juthattok el Budapestről 24 óra alatt gyalog, lóháton, repülővel és más közlekedési eszközökkel.

A legnagyobb kihívás számára az volt, hogy újságíróként részt vett az idei Glamour-gálán.

A legjobb VOUS-élménye pedig az volt, amikor gyémántot csiszolhatott, amiről egy videó is készült.

Mi vonz téged a bulvárban? 

Iszonyatosan rám ragadnak az infók, és nagyon szeretem, ha képben tudok lenni mindennel és mindenkivel. Akármi is történik, én azt tudom, tudom az ok-okozatot, tudom, hogy mi fog történni, és ez nagyon jó érzés.

Ha már bulvár, ki az, akivel nagyon szeretnél interjút készíteni? 

Ez egy nagyon nehéz kérdés. Ha külföldit kellene mondanom, akkor Britney lenne az. Tudom, hogy nagyon gáz, de kiskorom óta nagyon szeretem őt, és remek lenne találkozni vele. 

Utolsó kérdésem: sima sajtótájékoztató vagy Glamour-gála szintű esemény?

Egyértelműen Glamour-gála. Jelenleg az a legnagyobb álmom, hogy ha elmegyek egy ilyen gálára, akkor a celebek jönnek oda hozzám, és nem én hozzájuk.

Nagyon boldog lennék, ha már tudnák a nevemet, és azt, hogy ki vagyok – remélem, egyszer összejön.

Ajánlott cikkek