Egyéb kategória

Lehet, hogy megtalálták a híres chilei ufó házát a Marson?

Majdnem egy évtizede bukkantak egy miniatűr holttestre Chilében: mindössze 15 centiméter volt, ráadásul minden jel arra mutatott, ismeretlen lénnyel van dolguk a kutatóknak. Most pedig a NASA nyitotta fel újra az ügyet, ugyanis bejelentették, lehet, hogy megtalálták a kis élőlény házát a Marson! 

vous - 2016.07.05.
Lehet, hogy megtalálták a híres chilei ufó házát a Marson?

2003. október 19-én egy Oscar Munoz nevű férfi talált rá a kis testre, ami később a chilei ufóként híresült el. A helyi újság szerint egy elhagyatott templomtól nem messze talált rá a mindössze 15 centiméter hosszúságú csontvázra. Az élőlénynek erős fogazata volt, testéhez mérten túl nagy feje, és egy furcsa duzzanat volt megfigyelhető a mellkasánál. A bőre feketés volt, és az emberekkel ellentétben kilenc bordával rendelkezett. Pár évvel ezelőtt a Standford Egyetem kutatói DNS-mintát vettek a csontozatból és arra a következtetésre jutottak, hogy a furcsa mutáns közelebbi rokona az embernek a majomnál, és minimum 6 éves volt, amikor meghalt.   

Most, majdnem egy évtizeddel az eset után a NASA újra elővette a miniatűr űrlény ügyét. Ugyanis miközben felvételeket nézett a Mars felszínéről, egy összeesküvés-elméleteket nagyon is kedvelő professzor észrevett egy objektumot, ami akár a chilei ufó – vagy a faj egy másik egyedének – a lakhelye is lehet.

Forrás:
NASA

Az objektumot június 29-én vette észre, ami akár háznak is tűnhet. Ráadásul az „ajtaja” 8 és 15 cm között van, tehát épp ideális lenne annak a lénynek, akit az Atacama-sivatagban találtak. A professzor blogbejegyzéséből is kitűnik, hogy számára ez már önmagában bizonyíték arra, hogy a chilei ufó marslakó volt. Érdekes módon elképzelése egybeesik egy YouTube-csatorna videójának felfedezésével, melyen a NASA egy másik felvételén aprócska, ember alakú lényt véltek felfedezni.    

Objektum doboz

 Nos, mit gondoltok, csupán véletlen egybeesésről van szó, vagy tényleg lehet élet a Marson?

Ajánlott cikkek