Egyéb kategória

5 mondat, amit soha ne mondjatok egy Ráknak!

Sosem lehet tudni, milyen kedvvel ébred egy Rák, és azt se várjuk tőle, hogy következetes legyen, úgysem lesz az – hihetetlen kreativitását pont ennek a tulajdonságának köszönheti. De mi az az öt mondat, amit képtelen elviselni? Lássuk!

vous - 2022.01.03.
5 mondat, amit soha ne mondjatok egy Ráknak!
Barry Sears: A Zóna

Barry Sears: A Zóna
Forrás:
Alexandra Kiadó

A Rák vágyik arra, hogy birtokolhasson, csakúgy, mint a Skorpió, és mint minden vízjegynek, neki is a legnagyobb lelki hibája, hogy sértődékeny. Ez leginkább akkor tör felszínre, amikor a Rák csak ad és áldozatot hoz, és megint csak ad, és áldozatot hoz, és amikor végül a másik nem úgy táncol, ahogyan ő fütyül, mártírszerepbe bújik, vagy kritikájával fájdalmasan odaszúr. Valójában az bosszantja, hogy nem a saját életét éli.

Egy Rák nagyon fél a visszautasítástól. Biztonságot ad neki az, ha érzi, szükség van rá, a megmentő szerepébe is sokszor ezért bújik. A legnagyobb kihívás számára, hogy megtanuljon saját magára odafigyelni és a saját igényeit és vágyait kielégíteni. Az álcázás nagymestere, trükkös, érzelmi játszmákat játszik, és legtöbbjük – ha nem is ismerik be – tisztában van ezzel. Hatalmas az érzelmi befolyása, mert tud olvasni mások lelkében, képes az odafigyelésre, az odaadásra, a törődésre, amelyek nagyon értékes tulajdonságai. 

Azért, mert nem minden pillanatban osztja meg az érzéseit, gondolatait, zárkózottnak vagy félénknek mutatja magát, egy Rák erejét sosem szabad alábecsülni!

Forrás:
Cséfalvay Fanny
600

A Rák jegy jellemzése

„A Rákról azt tartják, nagy álmodozó, romantikus, szentimentális, ugyanakkor meséi a képzeletében mégsem végződnek jól. Pesszimizmusa azonban sosem reménytelen. Szelíd hős, a páncélos lovag, akinek fegyvere a könnyek, a beleérző képessége, engedékenysége, az intuíció és a kifogyhatatlan inspirációk” – szól egy korábbi cikkünk, amiben ide kattintva a Rák jegy részletes jellemzését olvashatjátok!

Ajánlott cikkek