Egyéb kategória

Dús, tökéletes a formája és mindenki erre vágyik, mi az? A tökéletes szemöldök, ami nem álom!

A szemöldök karaktert ad az arcnak, emeli a tekintetet, formája, ápoltsága igényességünket is tükrözi. E téren is van divat, most éppen a nagy ívű, vastag formázás a trend. Fontos megjegyezni, ha kicsit bele is folyunk az aktuális áramlatba, tartsuk szem előtt, hogy a saját formánk kialakítása az elsődleges szempont – ebben segítek ma nektek!

vous - 2016.07.06.
Dús, tökéletes a formája és mindenki erre vágyik, mi az? A tökéletes szemöldök, ami nem álom!

Az ápolt szemöldök gondosan szedett, szépen formált, az arc formájához igazított, nem kusza, a szálak egy irányba mutatnak, egyenletes hosszúságúak. Nem hiába, ma már szemöldökdizájnerek is vannak, akik segítenek a számunkra megfelelő formát, színt megalkotni. De ha van egy jó kozmetikusotok, aki elsősorban titeket vesz figyelembe és nem a trendet, természetesen rá is bízhatjátok magatokat! 

600

Megtaláltuk azt a vízálló szempillaspirált, ami még a Titanic végét is túléli

Öt szempillaspirál, öt VOUS-lány, egy szuper könyvajánló és érdekes eredmények – elsőre furcsa kombinációnak tűnhet, de ez vár rátok a nagy VOUS-szempillaspirál-tesztben.

Kíváncsiak vagytok? ITT elolvashatjátok!

Ilyen zselé, olyan zselé – de hogyan használjuk? 

Ha már megvan a jó alap, jöhet a szemöldök sminkelése. Ehhez ma már szerencsére rengeteg sminkeszköz áll rendelkezésünkre, úgymint szemöldökzselé, szemöldökspirál, -por vagy -ceruza. Számomra a legegyszerűbb a szemöldökspirál, amit személy szerint nap mint nap használok. Szeretem, hogy a szálakat színezi, majd a helyén tartja őket. Mindig használom, még a strandra is, mert van belőle vízálló változat és szeretem, hogy minden esetben szépen formált, a hajam színével megegyező lehet a szemöldököm. Van belőle aranyló szőke, vörösen izzó barna, semleges barna, amely a legtöbb barna hajhoz illik, sőt tejszőke hajhoz is van extra világos színű változat. 

A szemöldök sminkelésénél a legfontosabb, hogy ne a haj színével megegyező színű terméket válasszunk, mert akkor sötét lesz a végeredmény!

Érdemes akár több árnyalattal világosabbat beszerezni, a szemöldök meglévő szálai ugyanis már adnak egy alapvető mélységet, ezeket csak feltuningoljuk, formába hozzuk és kész is!

Jane Onstott: Mexikó

Jane Onstott: Mexikó
Forrás:
Alexandra Kiadó

Apropó, színek!

Szőke hajhoz semleges barna, sőt, akár szürkés festékek is használhatóak, persze világos változatban. Ezek nem feltétlen fogják színezni a szemöldököt, inkább csak feltöltik és mélységet adnak. Világosbarna vagy sötétszőke hajhoz már jöhetnek a színek, akár azt is figyelembe véve, van-e vöröses árnyalata a hajnak. Ha nincs, akkor itt is lehet egy szürkés por a szemöldökszínezőnk, ha van, választhatunk úgy, hogy legyen benne vöröses pigment. Mostanság a kedvencem egy vörösesszőke szemöldökszínező zselé, sokat játszom azzal, hogy szőkéknek rakom fel. Nem feltűnően vörös, de ha megcsillan rajta a napfény, akkor látszanak benne a vörös fények. Ez a kis vörös pedig rendkívül jól kiemeli a zöld szemet, és persze a kéket, barnát, összes többit is. Hát nem szuper?

Viszlát, fekete szemöldök!

Amit még érdemes tudni, hogy sötét vagy fekete hajú lányok ne feketével „menjenek neki” a szemöldöküknek! A legsötétebb szín, amit választhatnak, az az étcsoki barna. Ha elsőre világosnak tűnik, nem gond, a lényeg az összhatás, ami minden esetben legyen harmonikus, természetes és szexi. A fekete szemöldök minden, csak nem szexi! Ne felejtsétek: szigorú, nagyon vad és elnehezíti az arcot és a tekintetet. 

Tartsatok velem, junior szerzőnkön, Lindán bemutatom, hogyan varázsolhattok otthon gyönyörű, dús szemöldököt!

Forrás:
Hámori Zsófia

Forrás:
Hámori Zsófia

Forrás:
Hámori Zsófia

Forrás:
Hámori Zsófia

Forrás:
Hámori Zsófia

Forrás:
Hámori Zsófia

Forrás:
Hámori Zsófia

Nézzétek meg Takács Nóra videóját, ha a tökéletesség hívei vagytok!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek