Intim

Ne magatokat okoljátok, ha nem működik a pasitok szerszáma!

A szexuális életed csakis tökéletes lehet – na ennél nagyobb kamut még nem hallottam. Úgyhogy, fiúk, lányok, nincsen semmi vész, semmi sem lehet tökéletes. Ahogy a fiúk szerszáma sem...

vous - 2016.07.07.
Ne magatokat okoljátok, ha nem működik a pasitok szerszáma!

Van bosszantóbb, mint egy egészséges kapcsolatban egy kis merevedési probléma? Igen és nem. A legtöbb esetben a nők magukra veszik, ha a pasi nadrágja nem dudorodik. Biztos, nem tetszünk neki, már nem vagyunk szexik, nem szeret, esetleg mást kíván és hasonló gondolatok suhannak át ilyenkor a fejünkön. Pedig a legtöbb esetben nem mi állunk a háttérben. A férfiak ilyen esetben érthetően nagyon kellemetlenül érzik magukat, sőt talán még hibásnak is. Kínos téma ez, és ha nem beszélitek meg, akkor a feszültség is egyre csak nőni fog.

És a probléma nem csak az időseknél kezdődik – vagy a valamilyen betegséggel küzdőknél –, egy kutatás szerint az amerikaiak 50%-a átélt már élete során valamilyen diszfunkcionalitást az ágyban. A merevedési probléma az egyik leggyakoribb szexuális gond az emberek életében. Az Egyesült Államokban 30 millió férfit érint, míg világszerte mintegy 140 millió ember élt már át hasonlót – tudhatjuk meg a Your Tango oldaláról.

Forrás:
www.istock.com

Úgyhogy, lányok, ha párotoknak nincs semmilyen egészségügyi vagy mentális problémája, valószínűleg a hormonok nincsenek kellően egyensúlyban a művelethez. Lehetséges, hogy túl alacsony a tesztoszteronszint, esetleg külső, környezeti hatások is szóba kerülhetnek.

Érdemes lenne először is megbeszélnetek a dolgot, előfordulhat, hogy csak átmeneti időszakot kell átvészelnetek.

Ajánlott cikkek