Egyéb kategória

Odavagyunk Maisie Williams éjkék frizurájáért!

A Trónok harcából ismert Maisie Williams bizony nem kislány már, ráadásul most olyan frizurát csináltatott magának, amit nagyon megirigyeltünk!

vous - 2016.07.08.
Odavagyunk Maisie Williams éjkék frizurájáért!

Most, hogy véget ért a Trónok harca hatodik évada, és mint tudjuk, még egy ideig várnunk kell a következőre, nincs is jobb időtöltés a színészek számára a hirtelen jött szabadidőben, mint kipróbálni egy-egy új frizurát vagy hajszínt. Ezt tette az Arya Starkként ismert Maisie Williams is, aki bizony egyáltalán nem kislány már. 

Ráadásul úgy tűnik, hogy nemcsak a sorozatbeli Arya merész, hanem a színésznő is, ugyanis nem hódolt be az idei legmenőbb hajtrendeknek – mint például a füstös frizura vagy a kissé extrém hajmatrica –, hanem megmaradt a bob frizuránál, de nem ám úgy, ahogy Jennifer Lawrence vagy Kristen Stewart tette: ő szőke helyett éjkékre váltott!

Objektum doboz

Objektum doboz

A mindössze 19 éves színésznő a londoni Serpentine Gallery Summer Partyn mutatta meg a közönségnek új frizuráját, feketéskék hajához pedig egy tökéletesen passzoló, zöld mintás ruhát választott. Nézzétek, mennyire vagány:

Forrás:
AFP

Forrás:
AFP

Azt hiszem, a fenti képek láttán bátran kijelenthetjük, hogy Arya Stark új hajtrendet teremtett! Nektek is belopta magát a szívetekbe az éjkék szín?

Ajánlott cikkek