Egyéb kategória

Éljen a természetesség! – Mila Kunis smink nélkül pózol a címlapon

Túlságosan féltek bevállalni az arcotokat smink nélkül a nyáron? Pedig az is a tiétek, minden szarkalábával és karikájával. Higgyétek el, jobb lesz nektek is, ha hagyjátok a bőrötöket nyáron pihenni, és nem kentek rá semmiféle sminkes kencét.

vous - 2016.07.08.
Éljen a természetesség! – Mila Kunis smink nélkül pózol a címlapon

Mondom ezt én, aki bevállaltam, hogy smink nélkül fogom tölteni a napokat egy hétig, ez akkor kihívás volt, most már kellemes, kényelmes érzés, hogy szabad a bőröm. Tegyetek így ti is, majd télen ráértek drámakirálynőkké változni. De ha az én szavam kevés lenne, nézzétek csak meg Mila Kunist, aki a Glamour címlapján vállalta smink nélkül az arcát. Hát nem gyönyörű és természetes?

Objektum doboz

Arca mellett azt is felvállalta, hogy ő nem az a típusú nő, aki mindennap hajat mos és sminkel. „Elismerem azokat a nőket, akik képesek amiatt 30-40 perccel hamarabb kelni, hogy sminkeljenek, de én nem vagyok ilyen” nyilatkozta a Glamournak.

Persze nem ő az egyetlen híresség, aki festék nélkül vállalta az arcát, J.Lo is posztolt már smink nélküli arcot az Instagramjára munka közben.

Objektum doboz

Ha elsőre nem ismerős nektek a színésznő, akkor a Bad Boysról eszetekbe kell hogy jusson Gabrielle Union neve. Noha a filmben nem látszik, Gabrielle arcát huncut, szexi szeplők borítják.

Objektum doboz

Alicia Keys már többször végigvonult a vörös szőnyegen smink nélkül, és ezen a képen sem kendőzte el arcának fáradtabb vonásait. Ahogyan ő mondja, elege lett abból, hogy másoknak megfeleljen és „tökéletes” legyen, inkább magával foglalkozik, ehhez pedig az is hozzátartozik, hogy smink nélkül vállalja az arcát.

Objektum doboz

Ha ez nem lenne elég nektek, akkor itt vannak a VOUS-lányok is, akik megmutatták fedetlen arcukat nektek, és vallottak is arról, hogy milyen érzés smink nélkül a kamera elé állni. Őszinte vallomásaikat itt elolvashatjátok.

Ajánlott cikkek