Test

Megvan, hogy védjétek ki az éjszakai lábgörcsöket

Nektek is ismerős, amikor éjjel arra riadtok fel, hogy görcsbe rándult a lábatok? Megzavarja a pihenéseteket, és nem tudjátok, mit tegyetek ellene? Akkor ez a cikk nektek szól! 

vous - 2022.01.03.
Megvan, hogy védjétek ki az éjszakai lábgörcsöket

A legtöbb ember már tapasztalta, milyen az érzés, amikor görcsök gyötrik a lábait az éjszaka közepén – a LittleThings most olyan a megoldásokat mutat nektek, melyekkel orvosolható a probléma. A görcsök kilakulását okozhatja kevés folyadék bevitele, a hideg idő, vagy a lábak túlzott igénybevétele, mint például az állómunka vagy a sport. De nézzük, hogyan szabadulhattok meg tőlük!

Szappan

Az első meglepő, de annál hatásosabb módszer, ha az ágyatok és a lepedőtök közé egy szappant helyeztek. Igen, egy szappant. Nem tudja senki, hogy miért, de számtalan embernek segített már a görcsök ellen.

Banán

Ha gyakran szenvedtek a görcsöktől, akkor legyen otthon mindig egy banán, amit délutáni nasiként vagy a reggelitekhez adva elfogyasztotok, ugyanis a magas káliumtartalmának köszönhetően véd az izomgörcsök ellen.

Forrás:
pixabay.com

Savanyú uborka 

A savanyú uborka leve tele van sóval, ami az elsők között távozik a szervezetből az izzadsággal. A savanyú lével cukrot és ecetet is bevisztek a szervezetetekbe, ami segít az izmokat koordinálni.

Fürdő

Vegyetek egy meleg fürdőt elalvás előtt. Ez azért lesz hatásos, mert az igénybe vett izmokat ellazítja, és így megakadályozza a görcsös összerándulásokat az éjszaka folyamán.

Ajánlott cikkek