Egyéb kategória

Így kacag Murphy, amikor nyáron sminkeltek

Ha nyár, akkor jöhetnek a vízálló sminktermékek, a könnyebb textúrájú krémek, bár én pár évnyi tapasztalat után azt vallom, hogy a nyár a sminkmentes arcé. Egyszerűen fárasztó az elfolyó sminket korrigálni, ellenőrizni, ráadásul a natúr arcotok is a tiétek, szeressétek! Mindenesetre összefoglaltam, melyek azok a jelenségek, amelyek miatt felhagytam a rendszeres nyári sminkeléssel.

vous - 2016.07.10.
Így kacag Murphy, amikor nyáron sminkeltek

Vízálló szempillaspirál

Jó ötletnek tűnik, mert nem folyik el, és végre szexi, csábos pillantást vethettek a vízben is a körülöttetek lévő pasikra. Aztán este megpróbáljátok leszedni, és jön a feketeleves: egy tonna krém sem szedi le, csomókban, és rosszabb esetben pár szempillával együtt jön le. A nyár végére alig marad pillátok. Apropó, láttátok a VOUS-lányok nagy szempillaspiráltesztjét? Nem féltek a lányok sírni hagyma felett sem!

Leizzadt alapozó 

Mindenhonnan azt halljátok, hogy a habkönnyű textúrájú alapozók előnyösebbek nyáron, sőt érdemes áttérni a BB krémekre, de hiába. A krémtől csak fényes kulimásszá változik az arcotok, aminél az is sokkal jobb, ha nem tesztek fel semmit. Nézzétek csak, a VOUS-lányok is vállalták az arcukat smink nélkül!

padar detti

Egy profi sminkes nem bakizik!

Pádár Detti kezei alatt már minden VOUS-lány megfordult. Mindenkire rávarázsolta a tökéletes sminket, ami még jobban kihangsúlyozta arcunk drámaiságát, lágyságát vagy éppen szürreális oldalát. A profi sminkes több mint 10 év szakmai tapasztalattal a háta mögött feladatának és hivatásának érzi, hogy szebbé tegye a női nemet, hogy megmutassa, hogyan lehet néhány mozdulattal előhozni a legszebb énjüket. Hiszi, hogy a jó smink növeli az önbizalmat, és mi ezt el is hisszük neki, hiszen a saját bőrünkön tapasztaltuk. Sminkjeit és jótanácsait itt olvashatjátok.

A BB krém a 22-es csapdája

Mert azt mondják, hogy nyáron a BB krém jobb, és ebben ti is hisztek, de valamiért képtelenek vagytok megtalálni a tökéleteset, és ez nyáron hatványozottan igaz. Hiába fogadjátok meg, hogy nem vesztek újabb márkát, mégis mindig adtok egy újabb darabnak esélyt, hátha…

Fekete táskák a szemek alatt

Egyszerűen nincs olyan szemceruza, ami nyáron ne vándorolna a szemzugba, és nincs olyan spirál, ami ne potyogna a szemetek alá nyáron. Az elmosódó szemtusvonalról már ne is beszéljünk! Mondanom se kell, sovány vigasz, hogy legalább nyári pandaként jól helytálltok.

Ajánlott cikkek