Egyéb kategória

4 ásványi kristály, ami jó hatással van a kertetekre

Az ásványi kristályok bűvköréből nehéz kivonni magunkat: csillognak, szépek, színesek, ráadásul a tudomány szerint mindegyik kristály valamilyen pozitv hatással bír viselőjére. 

vous - 2016.07.12.
4 ásványi kristály, ami jó hatással van a kertetekre

Én is írtam már nektek az én kis rózsakvarcomról, akkor többen is jeleztétek, hogy hisztek a kövecskék rezgéseinek hatásában, és szeretitek hordani őket, vagy szimplán csak magatoknál tartani őket, vagy az éjjeli szekrényeteken. Nos, a Mindbodygreen szerint a kristályok nemcsak az emberi szervezetre vannak hatással, hanem a növényekére is, így sokan nemcsak díszítőelemként használják a növények mellé téve, hanem céltudatos, támogató elemként is. Attól függetlenül, hogy szkeptikusak vagytok vagy nem, látványnak, ismerjük be, nem utolsók. Apropó, láttátok a szupertrendi dínós kaktusztálunkat?

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ha pedig mégis van bennetek némi hit, és jót szeretnétek a növényeiteknek, tegyétek őket boldoggá ezzel a négy ásványi kristállyal, ugyanis ha a virágaitok virulnak és szirmokat bontanak, azzal benneteket is boldoggá tesznek.

Zöld achát

Ez a zöld kristály megerősíti a földet, ezáltal pedig a benne lévő növényeket is, ráadásul a kertészekedőkre is jó hatással van: erősíti, stabilizálja az érzelmeket.

Objektum doboz

Szürke achát

A szürke achát nyugtató energiát bocsát ki, elnyomja a negatív energiákat, a növényeket pedig terjeszkedésre, bőséges terméshozásra sarkallja.

Objektum doboz

Citrin

Ez a boldogság köve, színéből adódóan is vidám rezgéseket bocsát ki, és távol tartja a mérgeket a nővényektől.

Objektum doboz

Malachit

Az átalakulás kövének nevezik, mivel hatalmas változásra ösztökéli a növényeket. Bármilyen típusú kertbe jó választás, nagy mértékű növekedést indít be a körülötte lévő növényekben.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek