pexels-photo-29858-large

Szupervicces képeket készített a lány, aki férje nélkül ment nászútra

Tudjuk, a nászút arról szól, hogy az ifjú pár egy kis időt azzal töltsön, hogy kettesben romantikáznak. Arra viszont szinte sose gondolunk, mi történik akkor, ha csak a házaspár egyik taga jut el a úti célhoz... Egy fiatal feleséggel éppen ez történt.

Vicces, nászutas fotókkal árasztotta el a Facebookot az a lány, akinek sajnos a mézesheteket a férje nélkül kellett eltöltenie. Huma Mobin és férje, Arsalaan Sever Bhatt úgy tervezték, hogy Görögországba utaznak, ám hiba csúszott a gépezetbe, ugyanis az újdonsült férj nem kapta meg időben a vízumát, így nem léphetett be az országba.

Kezdetben Huma nem akart egyedül menni, de mivel már az egész nászutat kifizették, így mégis elment egyedül. Ez azt jelentette, hogy 10 napot töltött el a látnivalókban bővelkedő helyen, amíg férje, Bhatt Pakisztánban csücsült a fenekén – írja a Daily Mail.

Ennek apropóján a feleség roppant vicces képeket készített, ugyanis ahelyett, hogy mosolygott volna, minden egyes fotón szomorú fejet vágott és átölelte fiktív férjét. Íme egy nem mindennapi nászút fotóalbuma:

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

Reméljük, a legközelebbi utazásukra már mindketten eljutnak.