Egyéb kategória

Káprázatos esküvői trend hódít: itt a kristálytorta

Szerintem nem én állítom egyedül, hogy a lakodalmak egyik legjobb része az esküvői torta. Gondoljatok csak bele, már épp kezditek elfelejteni az ínycsiklandó vacsorát, amikor csilingelnek, hogy megjött a desszert, és hirtelen elétek magasodik egy hatalmas emeletes torta. Ugye, hogy ti is megkívántátok?

vous - 2016.07.15.
Káprázatos esküvői trend hódít: itt a kristálytorta

De ezek a torták nemcsak isteni finomak, hanem lélegzetelállítóan gyönyörűek is. Főleg mostanában, az esküvői torta gyakorlatilag az esküvő ékszerévé nőtte ki magát, ami az egész ünnepséget megkoronázza. A legújabb trend például a káprázatos kristálytorta.

esküvői torta

Összegyűjtöttük a legtrendibb esküvői tortákat!

A torta mindig ünnepet jelent, mindig szép, gazdag és finom, az esküvői torták pedig igazi művészi alkotások, csudás kreálmányok. A macis marcipánostól a letisztult gyönyörűségig mutatjuk az esküvői torták legjavát.

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok!

A kristálytorta lényege, hogy a torták úgy néznek ki, mintha ásványi kristályok borítanák őket. Igaz, a Huffington Post szerint az elkészítése nem egyszerű és sok időt vesz igénybe, de a végeredmény önmagáért beszél. Most összegyűjtöttük nektek a kedvenceinket!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek