blake lively

Blake Lively kitálalt arról, milyen a nyári terhesség

A terhesség kétségkívül megviseli a női testet, és ezen a tényen semmilyen időjárási körülmény nem változtat. De milyen a terhesség nyáron, a hőségtől olvadozó New Yorkban? Na, ahhoz már szuperképességek kellenek Blake Livley szerint!

Sokszor írtunk már nektek Blake Lively terhességéről, és elhoztuk nektek a legkihívóbb ruhákat is, amikben mindenki Serenája várandósan tündökölt. A színésznő azonban nemrég ellátogatott a The Tonight Show-ba, és őszintén mesélt Jimmy Fallonnak arról, milyen nyáron terhesnek lenni. Talán nem lövöm le a poént, ha előre elárulom: nincs oda érte.

A terhességnek illegálisnak kellene lennie júliusban New Yorkban, amikor ekkora a forróság! Komolyan mondom, csak azért várom, hogy elfolyjon a magzatvizem, mert tudom, hogy egy pillanatra le fog hűteni. 

– kezdte a színésznő vicceskedve. Aztán hozzátette:

Mindenki megkérdezi, hogy hogy érzem magam, de igazából nem akarja hallgatni, hogy a terhességről panaszkodok. Szóval tessék, most nektek fogok panaszkodni!

Forrás:
AFP

Ráadásul Blake már a második gyermekét várja: elsőszülött lányuk, James, decemberi gyermek volt, így a színésznőnek nem kellett nagy pocakkal szenvednie a kánikulában. Ettől függetlenül James látnoki képességekkel lett megáldva, ugyanis megjövendölte kistestvére érkezését még azelőtt, hogy Blake tudott volna róla! 

Megpuszilta a hasamat és azt mondta: baba! Azóta is ezt csinálja idegenekkel, csak talán ők kevésbé örülnek neki, mint én. 

A Gossip Girl sztárja egyébként már korábban is kinyilvánította terhességgel kapcsolatos véleményét, amikor feltöltött egy olyan fotót magáról, ahol modellként pózol, aztán pedig egy olyat, amin magát a valóságot láthatjuk: egy ásítozó kismamát, aki alig várja, hogy vízszintesbe helyezkedhessen.