Egyéb kategória

Döbbenet: ezek a valaha volt legfurcsább fagyiízek

Ha nyár, akkor fagyi. Bár én télen sem rettenek vissza, hogy a mélyhűtőbe nyúljak egy kis nyalánkságért. Na, mindegy, nyár van és ez abszolút fagyiuralmat jelent. Csoki, vanília, hmmm... Nekem ezek túl klasszikus ízek, így ezért mindig a különlegességeket keresem a fagyispultban.

vous - 2016.07.18.
Döbbenet: ezek a valaha volt legfurcsább fagyiízek

Igaz, annyira nem különleges, de az abszolút kedvencem a Hupikéktörpikék, bár sajnos ez nincs minden helyen. Amit még különösen imádok az a csilis-csokis fagyi, de ez is inkább ritkaságnak számít. A lényeg, hogy engem a fagyizók már nem csábítanak be a csokival és a vaníliával, de még a sztracsatellával sem. A határt a Hupikéktörpikéknél húzom meg, de abba ne menjünk bele, hogy honnan az elnevezés, mindenesetre sokkal találóbb, mint a Tutti Frutti.

Körbekérdeztem a VOUS-lányokat is, melyik a kedvenc fagylaltjuk. Megnyugvásomra ők sem a csoki-vanília kombóval jöttek. Volt sós mogyoró, cékla (!), rózsa, és hogy kicsit hagyományosabbak legyünk, nutella is. Ezen felbuzdulva kutakodtam, és nem hiszitek el, milyen ízű fagyikra bukkantam.

Baconös

Bármennyire is hihetetlen, létezik. Sőt, kifejezetten népszerű az a változat, amikor a tölcsért körbetekerik baconnel. 

Objektum doboz

Currys, a fűszeres ízek kedvelőinek

Objektum doboz

Homáros

Uh… 

Objektum doboz

Szusi ízű

Bár ez nem hagyományos fagylalt, azért falnánk…

Objektum doboz

Wasabis

A csípős ízek szerelmeseinek.

Objektum doboz

Hot dog ízű

Az ötlet Amerikából származik, elméletileg csak a buci nincs fagylaltból. Kicsit furcsa…

Objektum doboz

Címkék: #fagyi #íz #nyár2016
Ajánlott cikkek