pexels-photo-91413-large

Ez a kék alga most az egészség királynője!

Citromos víz, smoothie-k és almaecet: mind-mind az egészségünket szolgálják, ám van, ami még ezeket is lekörözi. Itt a Blue Majik, vagyis a kék varázslat! Hogy mi is ez pontosan? Most megtudhatjátok!

Ha követitek az egészséges életmódot, talán ti is észrevettétek, hogy a Blue Majik, azaz kék varázslat nevezetű összetevő mindenhol felbukkan. Ez a különlegesség általában hidegen sajtolt gyümölcslevekbe, fehérjeporokba, sőt akár a lattétokba is kerülhet. Ráadásul nagyon egyedi kinézetet kölcsönöz az italoknak, hisz gyönyörű kékké varázsolja a finomságokat. És hogy miért olyan nagyszerű? Korábban már megírtam, hogy a nyírfavíz milyen csodaegészséges, nos képzeljétek, ez még annál is jobb.

A Blue Majik egy szuperegészséges kivonata az úgynevezett spirulina algának, ami tartalmazza a szervezet számára fontos vitaminokat, ásványi anyagokat és enzimeket. Tanulmányok mutatják, hogy roppant gazdag antioxidánsokban és gyulladásgátlókban, melyek elősegítik az agy egészségének fenntartását is – írja a Popsugar. A meseszép kék árnyalatot pedig nem más, mint a C-fikocianin adja, hálásak is vagyunk érte a természetnek. Tekintettel arra, hogy lényegében ez egy alga, nincs túl jó íze, viszont mihelyst bekerül a smoothie-nkba, máris elillan ez az apró kellemetlenség.

Külföldön már nagy népszerűségnek örvend, nézzétek, hogy fogyasztják!

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

Ti kipróbálnátok?