Tévédivat – Ilyen, amikor a bemondónők jól és rosszul öltöznek

Oversize ruhát mindenkinek! Így lehettek szupercsinosak ezekben a darabokban

Óriási tévhit kering az oversize ruhadarabokkal kapcsolatban, miszerint vastagabbnak mutatják a viselőjét, mint amilyen. Eh. Hamis. Ez abszolút testalkattól függ. Kevésbé hozzáértők, általában férfiak véleménye szerint, pedig mi, nők csupán azért hordjuk, hogy eltakarjuk vele, amit nem szeretnénk megmutatni. 

Nos, ez részben igaz, ám arról miért nem szólnak a kritikus szavak, hogy egyébként nagyon kényelmesek és igazán trendik az oversize darabok? Tény: ezek azok a ruhák, amik a „nem akarom” reggeleket megmentik, ezek azok a ruhák, amiket csak fel kell kapni és az aznapi szett megoldva. Az pedig, hogy ezek a darabok súlyos kilókkal ruháznák fel a viselőjét, szerintem ostobaság. Ez éppen olyan, mint amikor tudjuk magunkról, hogy a lábunk nem olyan, mint Gisele Bündchennek, ezért nem veszünk fel minit. 

Eszter

Viselnétek az öcsétek ruháit 5 napig? – én kipróbáltam helyettetek

Főszerkesztőnk, Eszter bevállalta, megmutatta!

Bírom az öltözködős, kipróbálós projekteket – újságírói pályafutásom alatt öltöztetett már egy hétig a pasim, öltöztem már én magam is az ő szekrényéből (a kettő nagyon nem ugyanaz). Igazi kihívásnak azonban ott volt a nehezített pálya: ugyanis van egy öcsém is.

Eszter „pasis” szettjeit ide kattintva megnézhetitek!

Nem szeretnék senkit sem megbántani, de ezt az abszurd elméletet szerintem azok a pasik találták ki, akiknek az jön be, ha egy nő mindent kipakol és úgymond nem rejteget zsákbamacskát. Nos, bátran legyetek „zsákban” macskák, mert higgyétek el, a zsákruhák és az oversize darabok igenis lehetnek nőiesek, és nem kövérítenek mindenkit. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Én is szívesen viselek oversize ruhákat

Objektum doboz