kaktusz divat montázs

Imádjátok a mintákat? Megvan, mit keressetek: a kaktusz az új bagoly!

Mi a közös György hercegben, egy rókában és egy kaktuszban? Sejtitek? Nem, ezúttal nem az angol trónörökös óvodai jeleit tippeltük meg! 

A kis herceg
A kis herceg
Forrás:
Alexandra Kiadó

Július 22-én egész Anglia egy emberként ünnepli György herceget, a trónörökös ugyanis pontosan három évvel ezelőtt ekkor lett Nagy-Britannia kedvenc kisgyerkőce. Egyértelmű volt, hogy György születésnapján egy egész napot szentelünk a kis hercegnek, ha pedig kis herceg, mi más is juthatna eszünkbe, ha nem Antoine de Saint-Exupéry regénye?

Szerettünk volna a jeles nap alkalmából egy szupercuki rókás divatanyagot hozni nektek, amiben elmesélhetjük, készüljetek:

a róka az új bagoly – már ami a divatot illeti. De nem!

Stílusosan szúrós

A boltokat idén tavasszal ellepték a flamingók, majd jöttek a kaktuszok. A mindenen megtalálható tüskés növényt olyan nevek használták kreációikhoz, mint a Dolce&Gabbana vagy a Kenzo. Majd a divatházak után a fast fashion boltokat is ellepték a szúrós kedvencek. Idén bátran válogathattok kaktuszmintás pólók, szoknyákfarmerek, de még kiegészítők közül is, ugyanis a zöld növény tényleg mindenen megtalálható!

Forrás:
VOUS

1. H&M, 2. Orsay, 3. Zara, 4. Mango, 5. Mango, 6. Bershka, 7. Zara, 8. Mango 

A westernfilmekből jól ismert mintát bátran választhatjátok hétköznapokra, rohanós szetteken: fehér pólón, farmerrel és tornacipővel. De találhattok akár kaktuszmintás miniruhát, izgalmas kiegészítőkkel, élénk színekkel párosítva. A hatás korántsem lesz szúrós, sőt!

Ha tartotok a tüskés mintától, de szeretnétek egy kis bohém vidámságot belevinni a hétköznapi szettjeitekbe, válasszatok bátran a kaktuszmintás kiegészítők közül, az üzletek polcai roskadásig vannak kaktuszos mobiltokokkal, táskákkal, kendőkkel, de akár ruhára vasalható matricával is! 

600

Mintásat mintással? Naná!

Még mindig sokan azt hiszik, mintás felsőt mintás alsóval tilos hordani, így jó hírt hoztunk. Semmi sem tabu, de egy kis odafigyelés nem árt! Egy korábbi cikkemben már megnézhettétek, milyen mintát milyen színekkel és mintákkal ötvözzetek. Lemaradtatok? Ide kattintva elolvashatjátok! Ráadásul a NORIE Team stylistja, Dóri is megmutatta nektek, melyik az a minta, amivel sosem lőhettek mellé!

Felejthetetlen örökzöldek

Természetesen mint tudjuk, a divat állandó körfogásban van, így a kaktuszmintának is hamarosan befellegzik. Vannak azonban olyan klasszikusok, mint például a bagoly, aminek fénye talán sosem kopik. Habár a boltok polcain elvétve látni már baglyokat, mégis van, aki örökre erre a mintára szavaz. Magatokra ismertetek, ugye? A VOUS-lányok elárulták, nekik mik azok a minták, amik örökzöldek, megunhatatlanok és időtállók – merthogy van ilyen, nem is egy.

Nina, a szerkesztőség ügyeletes királylánya a valaha létezett legcsajosabb, legcukibb mintára szavazott: az ő kedvence a masni. „Egyszerre cuki, divatos és nőies” – állítja és milyen igaza is van! Egy korábbi cikkünkben Nyaka Dóri, a VOUS stylistja elárulja, hogyan lehettek kislányos kiegészítővel is izgalmas felnőtt nők.

Míg a VOUS fotósa, Anna magát a képregényeket imádja, addig divatillusztrátorunk, Fanny a képregénymintás ruhákért rajong. 

Objektum doboz

Lilla, a szerkesztőség gyakorló anyukája elárulta, ő bizony imádja a bajszokat. A különös minta iránt érzett szeretetét gyakran megmutatja kislányán, Bora babán is, akit szívesen bújtat bajuszos szettekbe. Kíváncsiak vagytok? Itt megnézhetitek!

Én pedig imádok mindent, amin rúzs, rúzsfolt vagy épp száj van. Higgyétek el, egyszer beleszerettek és onnantól megunhatatlan darab! Nincs olyan póló, pulóver, kiegészítő, amit ne szeretnék hazavinni, hiába van otthon 6 másik hasonló darab. 

Objektum doboz
Objektum doboz