Egyéb kategória

Barna, szőke vagy vörös? Kiderült, melyik hajszín a legvonzóbb!

Habár általában változó, hogy miért vonzódunk az adott sráchoz, azért van bennünk egyfajta természetes kíváncsiság azzal kapcsolatban, hogy milyen külső jön be igazán az ellenkező nemnek. Ma pedig, mikor az online randizás népszerűbb, mint valaha, ezt bizony nem is olyan nehéz kideríteni! 

vous - 2016.07.22.
Barna, szőke vagy vörös? Kiderült, melyik hajszín a legvonzóbb!

Az online társkeresés világában mindenképp a külső alapján ítélünk először, hiszen nincs is más, ami alapján kialakulhatna bennünk egy első benyomás. Éppen ezért a Badoo, a világ egyik legelterjedtebb online társkereső rendszere úgy döntött, érdemes lenne megvizsgálni, hogy milyen az ideális külső a férfiak és a nők számára. 318 millió felhasználó ízlését vizsgálták meg, ami azért valljuk be, nem kis tömeg, és figyelembe vették szinte az összes szexuális preferenciájukat.

Ameddig egy 2015-ös tanulmány eredménye azt mutatta, hogy a játékosság az, amit az ellenkező nem a legvonzóbbnak talál egy nőben, a Badoo úgy döntött, ezúttal megmarad a külsőségeknél. 31 országból gyűjtöttek adatokat arról, hogy milyen szemszín, testalkat, magasság és hajszín az, ami a leginkább beindítja a másik nem fantáziáját. A hajszínt tekintve meglepő nyertes született!

3. Vörösek

A vörös hajúak a felmérés szerint sajna nem ütötték meg a mércét, legalábbis az amerikai férfiak minden jel szerint másra buknak. A nők viszont már egy fokkal jobban kedvelik az Ed Sheeranokat, a kutatás szerint ugyanis a vizsgált nők 1 százalékára tesz jó benyomást, ha egy vörös hajú fiú mosolyog rájuk a telefon képernyőjéről. Mielőtt a vörös haj védelmére sietnétek, ne felejtsétek el, hogy a világon mindössze 1-2%-nak van ilyen színű haja, úgyhogy a vörösek már eleve hátrányból indultak. 

Objektum doboz

2. Szőke hercegek

Lehet, hogy most ugyanúgy meg fogtok lepődni, mint én, de a szőkék sem nyerték meg a legvonzóbb haj versenyét! Talán azért lehet, mert csak az emberiség 16%-a természetes szőke? Vagy azért, mert régóta terjed az a tévhit, hogy a szőkék butábbak a többieknél? Az eredmények szerint az Egyesült Államokban a szőke nők 13%-át találják vonzónak a férfiak online párkereséskor, és minössze a szőke hercegek 6%-át találják vonzónak a nők. 

Objektum doboz

1. Barnák és feketék          

Most már magatoktól is kitalálhatjátok: a legszexibb hajszín egyben a leggyakoribb is a világon, a barna és a fekete. Mint kiderült, a barna vagy fekete hajú nők 40%-át tartják vonzónak a férfiak, a barna pasik esetében pedig 66%-nak lehet nyert ügye hajszín szempontból a lányoknál.

Objektum doboz

Titeket meglepett az eredmény?

Ajánlott cikkek