futás sport lány

Példakép: bemutatott egy édesanya az őt megalázó pasasnak

Kirk Michelle nem gondolta, hogy a kellemes, maratonra felkészítő futásból egy megalázottsággal vegyes horrorfutás lesz. És ehhez mindössze egy érzéketlen pasira volt szükség.

A nő éppen a New Yorki maratonra készült, és nagyban futotta a köröket, maga előtt tolva 18 hónapos kislányát, mikor egy férfi leszólította, úgy gondolván, a kommentárja nélkül a nő élete tönkremehet. Azt mondta neki, hogy nem semmi teljesítmény, amit Kirk csinál, de ő úgy látja, hogy szüksége lenne egy új sportmelltartóra, mert nagyon meg van ereszkedve a melle, ráadásul hiába minden, a futástól még tovább fog. Apropó, itt elolvashatjátok, hogyan küzdhetitek le a futással járó kellemetlenségeket.

Kirk először szóhoz sem jutott, majd gúnyosan elnézést kért a férfitől, és közölte, hogy a sportmelltartója ma pont mosásban van. Felhívta a barátját, jól kimérgelődte magát, mondván, legszívesebben jól megkergetné a pasit, és üvöltözne vele, de a barátja lebeszélte róla, azzal az indokkal, hogy nem éri meg. Ekkor lőtte Kirk az alábbi fotót, ahol bemutatott a pasinak, és kiposztolta Facebookra. 

Objektum doboz

A kép alá leírta, mi történt, kinek szól a nemzetközileg ismert kéztartás, és hozzáfűzte:

Baszd meg. Te vagy az oka annak, hogy a nők rosszul érzik magukat a bőrükben. Ha nem tetszik, ahogyan lógnak a mellek futás közben, akkor ne nézz oda! Nem fogom emiatt abbahagyni a futást, amit imádok! Túlságosan szeretem magam ahhoz, hogy ilyenek miatt gyűlöljem magam! 

Ez az, Kirk! Jól megmondtad! Kik álljanak ki egymásért a testszégyenítéssel szemben, ha nem a nők?