Egyéb kategória

Mi is ilyet akarunk! Így néz ki egy vérbeli könyvmoly lépcsője

Könyvimádók vagytok, és van lépcső a lakásotokban, amit még nem díszítettetek fel?! Most egy olyan lakásdekortippet hoztunk nektek, ami bár elsősorban a könyvmolyok nagy kedvence lehet, de akik ezen a körön kívül esnek is nyugodtan kipróbálhatják. Hiszen a végeredmény egyedi, ami a saját ízléseteket és kézügyességeteket fogja tükrözni.

vous - 2016.07.23.
Mi is ilyet akarunk! Így néz ki egy vérbeli könyvmoly lépcsője

Ha már unjátok a szőnyeget a lépcsőkön, akkor vetkőztessétek le őket és adjotok új ruhát nekik. Csupán festékre és némi kézügyességre lesz szükségetek. Ezen kívül szedjetek össze annyi kedvenc könyvet, ahány lépcsőfok van. Aztán indulhat a móka!

Miután csak a csupasz lépcsőfokok vannak előttetek, tisztítsátok meg őket és festhetitek is az alapszíneket. Ha megszáradt, ami gyorsan fog menni ilyen melegben, jöhet az aprólékos rész. A könyvön lévő feliratokat másoljátok át és szépen, finoman fessétek meg. Ha szeretnétek, akkor mintákat is rajzolhattok rá. Vagy megváltoztathatjátok a borítók színét úgy, hogy jobban passzoljanak egymáshoz. Választhattok egy könyvsorozatot is, a többit pedig üresen is hagyhatjátok, de a kedvenc íróitoktól is lehet egy válogatás a lépcsők fokain. 

Kezdjétek el gyűjteni a kedvenceiteket, addig pedig inspirálódjatok velünk:

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek