Egyéb kategória

Vége a világnak: jönnek a pokémonos babanevek

A Pokémon GO bejárta a világot, de nem is akárhogyan. A fiatalokat megfertőzte a játék, mindenki Pokémonokra vadászik, de most jön csak az igazi homlokra csapós őrület: jöhetnek a Pokémon ihlette babanevek! Már az is elborzasztó volt, amikor a Városligeten végigsétálva csak vadászó emberekkel találkoztam – nyugalom, csajok, nekem is van azért pár darab Pokémonom – de az, hogy egy gyerek neve legyen mondjuk Pikachu? Na ne!

vous - 2016.07.28.
Vége a világnak: jönnek a pokémonos babanevek

Sok mindent köszönhetünk a játéknak, például egy férfi így bukott le hűtlenségével, sőt, a biztonságos szexre is felhívta a figyelmet. De számos kárt is okozott: voltak, akik meghaltak a játék miatt. Most pedig az őrület folyatódik: egyre többen nevezik el az újszülött gyerekeiket Pokémonokról.Visszamenőleg nincs adatbázis arról, hogy hány gyermek kapta korábban valamilyen Pokémonról a nevét, de a Baby Center jelentései szerint jelentősen megnövekedett a kis „állatszörnyek” ihlette babanevek száma – írja a Bustle.

pokemon

Egy fiú kijátszotta a Pokémon GO-t

A Pokémon GO-őrület folytatódik, illetve lehet, hogy befejeződött? Egy amerikai srácnak biztosan, hiszen ő az első ember, aki kijátszotta, megszerezte az összes Pokémont.

Ha kíváncsiak vagytok, hogyan csinálta, kattintsatok tovább a teljes cikkre!

Jogos lenne a kérdés: ahogy nőnek a kölykök, úgy „fejlődik” majd a nevük is? Charmanderből egyszer Charizard lesz, ha felnő? A viccet félretéve, úgy néz ki, hogy ezeket a fura neveket sokkal szívesebben adják lányoknak, mint fiúknak. Ez a négy név halad sebesen felfelé a legnépszerűbb Pokémon-nevek ranglétráján:

1. Eevee

Objektum doboz

2. Roselia

Objektum doboz

3. Ash

Objektum doboz

4. Onyx

Objektum doboz

Ajánlott cikkek