Egyéb kategória

Megvan, mikor folytatódik a Szívek szállodája!

Ha igazi Szívek szállodája-rajongók vagytok, és titokban mindig arról álmodoztatok, hogy egy napon még folytatódik a sorozat, akkor jó hírrel szolgálhatok: már azt is tudjuk, mikor láthatjátok újra Roryt és Lorelait a képernyőn!  

vous - 2016.07.28.
Megvan, mikor folytatódik a Szívek szállodája!

Ha megvesztek a Szívek szállodájáért, akkor egyszer már biztosan ünnepeltetek, mikor bejelentették, hogy Lorelai és Rory hamarosan visszatér a képernyőre, ugyanis folytatják a sorozatot! Sőt, nemrég még azt is megírtuk nektek, hogy egy musical is készül, ami nemcsak a Gilmore lányokra fókuszál majd, hanem a város, Stars Hollow történetét is bemutatja.

Most viszont újabb részlet szivárgott ki a folytatásról, méghozzá a legfontosabb: a DÁTUM! A Gilmore Guys értesülései szerint a Gilmore Girls – A year in the life premierjének dátuma november 25-e, fekete péntek, az információt pedig a Netfix is megerősítette egy videó formájában!

Objektum doboz

Ugye, hogy nem is kell már olyan sokat várni? Sőt, még ennél is jobb hírünk van! Emlékeztek még arra a részre, amikor Rory és Lorelai egy nap alatt négy hálaadást zavart le? Nos, mi is valami hasonlót fogunk csinálni, ugyanis annak ellenére, hogy volt egy kis szóbeszéd arról, hogy Amy Sherman-Palladino húzni akarja az új részek megjelenését, a négy, film hosszúságú epizód EGYSZERRE debütál majd a Netflixen!

Ez pedig tudjátok, mit jelent: közeleg egy újabb Szívek szállodája-maraton!   

Ajánlott cikkek