Ezekre figyeljetek oda nagyon az álomtáska megvásárlásánál

Mi a horoszkópotok? Mutatjuk, milyen táska illik hozzátok!

Utaznátok, de nem tudjátok, milyen táskába pakoljatok? Megértem, szerintem sem mindegy, hogy milyen táska tart veletek évetek egyetlen nagy nyaralásán. Hiszen strapabírónak kell lennie, lehetőleg pont annyi hely legyen benne, amennyire szükségetek van, és kifejezze az egyéniségeteket is. 

A jó hír, hogy elég, ha a horoszkópotokat tudjátok, a Popsugar nagy táskahatározója nemcsak azt mondja meg, hogy milyen utazótáska illik hozzátok, hanem azt is, hogy milyen típusú utazók vagytok. Ami ugyebár nem mindegy, ha táskát kell választanotok...

Kos

Ti igazán energikus lányok vagytok, akik nem félnek hurcolni a saját táskáikat. Szeretitek a világot, és szeretitek megélni a jelen pillanatát is. Csak oda utaztok, ahová igazán szeretnétek, és a praktikus megoldásokat szeretitek, ám azért a stílust és az itt-ott felvillanó nevesebb márkacímkéket sem bánjátok. Ez a táska pont nektek való!

Forrás:
us.louisvuitton.com

Bika

Számotokra első a minőség és az érzékiség, így ezzel a babakék, puha anyagú utazótáskával úgy érezhetitek, ti vagytok a repülőterek királynői.

Nancy Gonzalez Táska
Forrás:
neimanmarcus.com

Ikrek

A hangulatotok gyakran kiszámíthatatlan, és a kirándulásaitok helyszínei hol a luxus országaiban, hol pedig poros országút mellett találhatóak. Nektek pont olyan táskára van szükségetek, ami ezt a kettősséget és erős egyéniséget kifejezi, így az erős burkolatú, erős színeket mutató táskák pont nektek valóak!

Forrás:
global.tommy.com

Rák

Ti klasszikus utazók vagytok, elegáns megjelenéssel. Hogy mi való nektek? Letisztult vonalak, enyhe elegancia. A hotelszobátok már vár benneteket a távoli tájakon, s ha odaértek, egy pezsgővel pihenitek ki majd az út fáradalmait.

Forrás:
chanel.com

Oroszlán

Soha nem hagynátok, hogy bárki fölétek kerekedjen stílusban, így nemcsak egzotikus úti célokat tűztök ki magatok elé nyárra, hanem extravagáns táskába csomagoltok. Nos, ennek a táskának nem akad vetélytársa, az biztos!

Forrás:
neimanmarcus.com

Szűz

Értékelitek a letisztult, ám mégis erős darabokat, amik kitartanak mellettetek még a tornádóban is, így nektek ez az acélból készült utazótáska lehet az ideális, amit a bőrszíjak varázsolnak lágyabbá és barátságosabbá.

Forrás:
usa.hermes.com

Mérleg

Mint ahogyan a jegyzeteitek is színek alapján vannak osztályozva, úgy a bőröndötökben is rend és egyensúly van. Éppen ezért mindennek harmonizálnia kell egymással, és nem utolsósorban, ha elvesztitek az egyensúlyotokat, kapaszkodnotok is kell valamibe, így a táskátoknak nagynak kell lennie. Nagyon nagynak. És nehéznek.

Forrás:
luxury.zappos.com

Skorpió

Bármennyire is intenzíven élitek az életeteket, azért igénylitek a biztonságos utazást is. Így a ti táskátok nagyon egyszerű, ám annál nagyszerűbb. Semmi csicsa, viszont mindenetek elfér benne.

Forrás:
shopbop.com

Nyilas

Ti soha nem maradtok egy helyen, örökké úton vagytok, így felesleges hatalmas pakkal mászkálnotok. A ti életviteletekhez egy könnyed, kisebb, ám annál stabilabb táskára van szükségetek. Ez a csillagos darab végig hű társatok lesz, bárhová is mentek.

Forrás:
net-a-porter.com

Bak

Mindent aprólékosan megterveztek, azt is, hogy melyik nap mit fogtok felvenni, és hogy melyik nap mit fogtok csinálni nyaralás alatt. A ruháitokat szépen összehajtogatva rakjátok a táskátokba, így nektek egy új köntösbe bújt antik hatású, precíz táskára lesz szükségetek. Mondjuk erre az édes darabra.

Forrás:
horchow.com

Vízöntő

Ti aztán mindig a saját fejetek után mentek, legyen az egy utazás megtervezése, vagy az, hogy milyen táskát vegyetek. Nem féltek másnak lenni, és ami tetszik nektek, azt addig hordjátok, míg cafatokra nem foszlik. Igaz ez a táskátokra is, az egyedi minták, az avantgárd stílus a ti világotok, biztosak lehettek abban, hogy maradandó benyomást hagytok az utazókban ezzel a táskával. Senki.Nem.Felejt.El.Titeket. 

Forrás:
neimanmarcus.com

Halak

Ha Halak jegyűek vagytok, igazán szabad szelleműek vagytok, akik bármikor rátaposnak a gázpedálra, és a spontán utazások hívei vagytok. Akár egy gyors hétvégi utazásra vágytok, akár 10 naposra, nem teketóriáztok sokat, csak egy fürdőruhát visztek magatokkal, néhány maxiruhát, amik tökéletesen elférnek például ebben a táskában.

Forrás:
gucci.com

Ha már megvan álmaitok utazótáskája, nincs más dolgotok, mint becsomagoni. Gondot okoz? Sebaj, mi ebben is segítünk! A rövid kirándulásokra pedig mindenképp szerezzétek be a nyár királynőjét a táskák közül: a tornazsákot! Apropó, azt tudjátok, mi legyen mindig a táskátokban, hogy James Bond nőinél is jobbak legyetek