Egyéb kategória

Ez történik akkor, ha az apukátok kezeli a Tindereteket egy hétig

Mikor Amanda Chatel ráunt a tinderezésre, mert úgy érezte, hogy éppen, köszöni szépen, jól van randizás nélkül is, egyfajta kísérlet gyanánt úgy döntött, egy hét erejéig átengedi Tinder-profilja kezelését apukájának, hátha talál magának valakit. Hát, ehelyett sokkal izgalmasabb dolgok történtek...  

vous - 2016.07.28.
Ez történik akkor, ha az apukátok kezeli a Tindereteket egy hétig

Amanda Chatel lelkesedése a Tinderrel kapcsolatban kicsit alábbhagyott, miután rövid spanyolországi tartózkodása alatt megismert egy srácot az appon keresztül, akivel aztán nem tudott többet találkozni, miután visszatért az Egyesült Államokba. Mivel azonban még működött a Tinder-fiókja, az a fura ötlete támadt, hogy egy hét erejéig átengedi apukájának a profil kezelését. Tudta, hogy az öregnek nincsenek különleges igényei a nők felé, csupán hogy legyen kutyájuk, a Red Soxnak drukkoljanak, és meg tudjanak inni kettőnél több sört egy ültő helyükben.

Amandának aztán szuper ötlete támadt: nem feltétlenül csak azért engedte át a profilját, hogy apja megismerkedjen valakivel, hanem azért is, hogy bebizonyítsa neki, milyen nehéz rendes pasit találni a Tinderen. Miután úgy 30 perc alatt sikerült letisztázni, hogy ugyan ő választhatja ki a srácokat, és válaszolhat minden üzenetre, de nem neki kell elmenni velük a randira, és túljutottak azon a kérdésen is, hogy mi a fenének van Tinder egyáltalán, apukája munkához látott. Még le sem telt a hét, és már nyomta a jobbot és a balt – olyan emberekre, akikkel Amanda soha az életben nem állt volna le. Amikor pedig nem, akkor sem hagyta komment nélkül a látottakat.

1. Amikor meglátott egy fickót puskával

Forrás:
Tinder

Fogadok, hogy ez a hülyegyerek még elalvás előtt is azt kántálja, hogy „USA, USA, USA”.

2. Édes hármas…

Forrás:
Tinder

Esetleg édes hármas pár Red Sox-rajongóval?

3. Ahol majdnem feladta… 

„Mivel 16 centis farkam van, olyan lányt keresek, akinek a méretem nem probléma, habár úgy tudom, az átlagos vagina belső mérete is 16 cm. Mivel ekkora király vagyok, minden nő, aki a közelembe ér, érezze magát megtisztelve, de ha a kedves, kis farkú srácokra buktok, nyomjatok egy balost.”
Forrás:
Tinder

[Szolid 10 perces röhögés után]: Jézusom, micsoda idiótákkal van tele ez a világ! 

4. Aztán azt hitte, hogy talált egy srácot 

Képaláírás: Király srác vagyok, aki egy király lányt keres. Nem vágyom a drámára vagy a hisztikre, viszont sok tehetségem van. Imádom az állatokat is, olyanok nekem, mint a családom. Egyébként családot is szeretnék.

Képaláírás: Király srác vagyok, aki egy király lányt keres. Nem vágyom a drámára vagy a hisztikre, viszont sok tehetségem van. Imádom az állatokat is, olyanok nekem, mint a családom. Egyébként családot is szeretnék.
Forrás:
Tinder

Ez a srác kedvesnek tűnik. El tudlak képzelni, Amanda, amint így pózolsz valahol. 

De Amanda ugyanezt nem tudta elképzelni…

5. Aztán máshogy próbálta felkelteni Amanda érdeklődését

Forrás:
Tinder

Ez a pasas úgy néz ki, mint aki le tud gurítani pár sört. Te is szeretsz inni. De biztos vagyok benne, hogy az asztal alá tudnád inni, ha csak ebből a nyakkendőből indulunk ki…

Végül Amanda apja is belátta, hogy egyáltalán nem könnyű megfelelő párt találni New Yorkban, és talán legközelebb, ha Amanda hazahoz valakit az oldalán, nem fog annyira kritikusan állni az új pasihoz… viszont legalább egy hét erejéig jól szórakozott.

Címkék: #apuka #profil #tinder
Ajánlott cikkek