3 avokádókrém: a könnyű, a klasszikus és a pikáns

Itt a legújabb egészséges őrület: kóstoljátok meg az avokádóburgert!

Ki ne imádná az avokádót? Na jó, lehet nem mindenki, de akik igen –  köztük én is –, eszik kenyérre kenve, szeletelve. Sokan a közepére tojást ütnek, és egybesütik az avokádóval, hihetetlen guszta reggeliket készítve belőle, de most még ezt is felül tudták múlni. Megérkezett ugyanis a... tattaratta tatta... AVOKÁDÓBURGER!

Jó, nyilván nem az a két kézzel evős fajta, bár tény, hogy ha úgy ennétek, maszatosabbak lennétek még annál a kisgyereknél is, aki most tanulja a kanálhasználatot, vagy ha bevállalnátok egy vakvacsorát. Mindenesetre ezt jobb, ha késsel és villával eszitek, megbánni nem fogjátok, már látványra is nagyon guszta! 

avocado avokádó étel

4 további étel avokádóból, amit imádni fogtok

Ha csak nem barlangban bujkáltatok eddig, biztosan rengeteg avokádóreceptbe botlottatok már a neten. Na de nem ezekbe! Vegyétek fel a szakácssapkát, és válasszatok kedvetekre, melyik isteni avokádóreceptet készítitek el! Ráadásul mindegyik maximum 10 percet vesz igénybe.

A teljes cikkért kattintsatok ide!

Ráadásul az avokádó rendkívül egészséges étel, hiszen csökkenti a szívbetegség és a rák kialakulásának esélyét, segít megtartani a testsúlyotokat, és a szemetek és a bőrötök is nagyon hálás lesz, ha rendszeresen beiktatjátok az étrendetekbe. Hogy pontosan miért, azt itt elolvashatjátok!

Objektum doboz

Objektum doboz

Az avokádóra megéri rákattannotok, hiszen számos szépítkezési szereteket kiválthatjátok vele, és még a magjából is szuperfinom turmixot készíthettek!