Egyéb kategória

Az egyetlen csodaszer, amire nyáron a bőrötöknek szüksége van

Testápolót, testpermetet, testvajat és még jó pár kencét kenünk magunkra azért, hogy szép legyen a bőrünk. Most azonban van egy szuper hírünk: a ragyogó bőr eléréséhez csupán egyetlenegy dologra lesz szükségetek!

vous - 2016.07.29.
Az egyetlen csodaszer, amire nyáron a bőrötöknek szüksége van

Ne aggódjatok, nem egy méregdrága luxustermékről beszélünk, hanem egy olyan dologról, ami mindenki számára könnyen elérhető. Az E-vitamin-olajról van szó, ami az egyik legtökéletesebb szer a bőrápolásra. Amellett, hogy semmilyen káros anyagot és hozzáadott aromákat nem tartalmaz, multifunkciós hatással bír a bőrötökre. De nézzük meg együtt, hogy mi történik a bőrötökkel, ha E-vitaminnal tápláljátok!

Szennyeződések

Megvédi a szennyeződésektől a bőrötöket, amiket a nap és a szmog okozhatnak, valamint megelőzi a sejtek mutációját is. Így biztosak lehettek benne, hogy a környezet nem lesz káros hatással a bőrötökre.

Napvédő

Mivel megvéd a szennyeződésektől, a nap káros sugarait is kivédi, főleg, ha C-vitaminnal és kókuszolajjal keveritek. De azért figyeljetek oda, hiszen nem nyújt teljes védelmet a nap ellen, így jobb, ha sűrűn újrakenitek magatokat a keverékkel, vagy kiegészítitek alacsony faktorszámú napvédővel.

Forrás:
pixabay.com

Öregedésgátló

A bőrt táplálja, így a sejteket is fiatalon tartja, csökkenti a ráncokat.

Gyógyító hatás

A bőrötökön található különböző hegek és barna foltok kiváló ellenszere lehet. Mindezeket halványítja és szépen lassan eltünteti. Képzeljétek, még a terhességi csíkok ellen is harcba száll!

Forrás:
pexels

Hidratálás

Mivel olajról van szó, a száraz bőrfelületekre is nyugodtan felvihetitek. Higgyétek el, a bőrötök olyan puha lesz, mint a babapopsi! Az arcotokra is kenhettek belőle akkor, ha vékony rétegben viszitek fel, de az is elég, ha csak pár cseppet hozzáadtok belőle a kedvenc hidratáló krémetekhez.

Hajápolás

A hajatokat is táplálja és megerősíti, sőt, jól teszitek, ha a strandfelszerelésetekbe is belecsempészitek! Az olaj ugyanis megvédi a nap sugaraitól a hajatokat, így nem fakul ki a színe.

Körömerősítő

Nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy a haj és a köröm is szaruból épül fel. Pontosan ezért akárcsak a hajatokat, a körmötöket is megszépíti ez a csodaszer. Kiváló a gyenge körmök regenerálásához, sőt, a körmeitek gyorsabban is nőnek tőle.

körömlakk

Forrás:
pixabay.com
Ajánlott cikkek