Egyéb kategória

Egy nyereményjáték, ahol az ötösöket olaszországi útra válthatjátok!

Ha eddig nem volt elég motiváció arra, hogy a tanulók sok-sok ötöst begyűjtsenek, az Alexandra legújabb kezdeményezése miatt talán még a lustább nebulók is rákapcsoltak: egy szerencsés diák ugyanis az ötöseit egy olaszországi útra válthatta be.

vous - 2016.07.29.
Egy nyereményjáték, ahol az ötösöket olaszországi útra válthatjátok!

Idén nem csak a szép bizonyítvány miatt volt érdemes begyűjteni az ötösöket a suliban. Néhány hónappal ezelőtt az Alexandra ugyanis indított egy szuper nyereményjátékot, az  Ötösök Klubját. A lényege, hogy a diákok a 2015/2016-os tanévben szerzett ötöseiket könyvvásárlási kedvezményekre, sőt értékes nyereményekre is beválthatják az Alexandra könyvesboltokban. És mit nyer az, aki a legtöbb ötöst gyűjti? A fődíj egy olaszországi élményparkban való részvétel!

A könyvesbolt három kategóriában díjazza a győzteseket:

  • 2–4. évfolyam
  • 5–8. évfolyam
  • 9–12. évfolyam

Minden kategóriából a legtöbb ötöst szerző négy tanuló egy szuper hétvégén vehet részt szüleivel az olaszországi Gardaland élményparkban.

iskola tábla

iskola tábla
Forrás:
pixabay.com

A legjobb iskolák is jutalmat kapnak

Az Alexandra nemcsak a diákokat díjazza, hanem azt az iskolát is, ahonnan a legtöbb ötös érkezett be hozzájuk. Ezt pedig a tanulók létszámához mért kategóriában és abszolút értékben is meghirdették. Mindkét kategória győztes iskoláját 500 000 Ft könyvutalvánnyal jutalmazzák.

A szerencsés nyertesek egyébként már megvannak, a gyerekek jövő héten már indulhatnak szüleikkel Olaszországba. Ide kattintva láthatjátok a nyertesek listáját.

Ajánlott cikkek