Egyéb kategória

Ezért a metálfényű folyékony rúzsért őrül meg az internet

Tudjuk jól, hogy manapság a szépségtrendek percről percre változnak, a metálos folyékony rúzsokat azonban mégsem tudjuk megunni. Főleg akkor, ha egy olyan rúzsról van szó, ami szinte egyáltalán nem kopik le, bármit is csinálunk. Pápá, kistükör, többé nem lesz szükség ellenőrzésre!

vous - 2016.07.29.
Ezért a metálfényű folyékony rúzsért őrül meg az internet

Rengeteg színárnyalatban lehet már rúzsokat, szájfényeket vásárolni, viszont a meleg, barackos szín idén nyáron a legkapósabb. Csillogó, hamvas és tökéletes. Olyannyira, hogy az összes szépségguru – és persze azok követői – teljesen oda van ezért a színért, sőt, kimondottan egyetlen termékért őrülnek meg, a Papaye Lip Crème folyékony rúzsért. Egy kis kutatás után pedig a Huffington Post megtudta, hogy miben más ez, mint a többi rúzs.

A szóban forgó ajakrúzs, vagyis a Papaye Lip Crème készlete kevesebb mint egy nap alatt kifogyott, sőt ezrek kerültek várólistára, hogy egyszer megkarapinthassák a terméket. A tapasztalatok szerint ez a folyékony rúzs nem szárítja az ajkakat, mégis tökéletesen a helyén marad egész nap, akármennyit eszünk vagy iszunk. Hát nem erről álmodtunk egész életünkben, a rúzsról, ami soha nem kopik le?

Nekünk nagyon bejön!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ti kipróbálnátok?

Ajánlott cikkek