21 nap app

Töltsétek le a 21 NAP – Pont neked alkalmazást – augusztus 22-én indulunk!

Egy hajszálnyira vagy attól, hogy megtedd az első lépést a változás felé vezető úton. Talán még kicsit bizonytalan vagy, hiszen belekezdeni valami újba nagyon ijesztő. Most hinned kell magadban, mert mi hiszünk benned! Hetek óta olvashattok a VOUS-n a 21 NAP – Pont neked programról, most kiderül, mi is ez az egész pontosan, és mit kell tennetek, ha csatlakozni szeretnétek.

Először is: miért pont 21 nap?

Tudtátok, hogy ennyi időre van szükség ahhoz, hogy a rossz beidegződéseket jó szokásokra cseréljük? Becsempésszük a mozgást a mindennapjaitokba, az étrendetek egészségtelen összetevőit egészségesre cseréljük. Ám nem kell attól tartanotok, hogy mindez elveszi az energiátokat. Tudjuk, hogy 24 óra milyen kevés, ezért úgy állítottuk össze a programot, hogy illeszkedjen a mindennapjaitokhoz.

Mi az első lépés? Mit kell tennem?

Töltsétek le a 21 NAP – Pont neked applikáció alapverzióját az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból. Ez a bárki számára elérhető alapverzió azért jó, mert a regisztrálás után:

 • megismerheted a szakértőket;
 • Szabó András professzionális erőnléti edzővel elvégezhetsz egy egyszerű gyakorlatot;
 • Tóth Gábortól (Bio Gabitól) kapsz egy mintareceptet videóval;
 • Dr. Horváth-Tanka Enikőtől megtanulhatsz egy nagyon egyszerű jógagyakorlatot;
 • energiát meríthetsz Kropkó Péter 51-szeres IRONMAN motivációs írásából;
 • naponta olvashatsz friss cikkeket az életmódváltással kapcsolatban.

Mikor indul a 21 napos program?

2016. augusztus 22-én, hétfőn indul a 21 NAP – Pont neked életmódváltó program teljes verziója, amelyet 21 000 forint helyett szuperkedvezményesen 4990 forintért megvásárolhatsz az applikáción keresztül. Előfizetni a profiloldaladon tudsz, kattints az Előfizetés gombra, és kövesd az utasításokat!

Mit kapok az előfizetés után?

Ha előfizetéssel rendelkezel, akkor augusztus 22-étől 21 napig a következőket kapod az appban:

Komplett táplálkozási program:

 • 21 napon kereszül minden napra más reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora receptje Tóth Gábor élelmiszermérnöktől, akit a Class FM reggeli műsorából Bio Gabiként ismerhetsz;
 • az ebédrecepteket videós formában is megkapjátok, hogy még könnyebb dolgotok legyen a főzésnél;
 • augusztus 15-én az étrend alapján összeállított heti bevásárlólista is elérhetővé válik, hogy legyen időd bevásárolni augusztus 22-ig;
 • ha nincs kedvetek főzni, megrendelhetitek az ebédet a Jófalatnak hála. A rendelést leadhatjátok augusztus 18-án, csütörtökön 13:00 óráig. Az első héten mindössze 690 forintos áron kaphatjátok meg az ebédet.

Komplett mozgásprogram:

 • minden edzésnapon edzésvideó vár. A gyakorlatokat Szabó András professzionális erőnléti edző mutatja be;
 • kezdőként egy kattintás, és máris olvashatod, hogyan teheted könnyebbé a mozgássort;
 • a pihenőnapokon dr. Horváth-Tanka Enikővel, a Colibri Jógastúdió vezetőjével jógázhatsz majd.

Motivációs program:

 • ha nagyon elfáradsz, Kropkó Péter 51-szeres IRONMAN önt beléd lelket;
 • folyamatosan olvashatsz friss, csak az applikációban elérhető cikkeket az életmódváltás előnyeiről.

A program során folyamatosan ott leszünk melletted, szakértőink rendszeresen adnak tanácsokat online is a 21 NAP – Pont neked Facebook-oldalán.

21 nap Bea
Forrás:
VOUS

Mi változik majd a 21. nap végére?

Nem ígérjük meg, hogy hány kilót fogysz majd, mert ez felelőtlenség lenne. A súlycsökkenés számtalan tényezőtől függ. Azt azonban bátran állítjuk, ha követed a szakértők utasításait és szorgalmasan végzed a gyakorlatokat, jobban fogod érezni magad a bőrödben, és ezt a centiméter is igazolja majd. Jobb lesz az állóképességed, jobban tűröd a stresszt, és megnő az önbizalmad.

És hidd el, ez az, amit mások észrevesznek!

mezei bea belevágott a 21 nap életmódváltó programba

Bea már végigcsinálta a 21 NAP – Pont neked programot

Mezei Bea volt az első, aki kipróbálhatta a 21 NAP – Pont neked életmódváltó programot. 21 napon keresztül követhettétek a jegyzeteit a Facebookon, amelyekben mindent leírt, amit tapasztalt.

A VOUS-n minden hét végén készítettünk vele egy interjút. Az elsőt ide, a másodikat ide, a harmadikat pedig ide kattintva olvashatjátok.